Iulia Motoc, dezvăluiri despre activitatea judecătorului pe Internet

motoc
motoc

Judecătorul  Iulia Motoc de la Curtea Constituţională și unul dintre candidații cu șanse reale de a ocupa un post la CEDO, a devenit cunoscută  pentru frecvenţa postărilor pe Facebook.  Potrivit unor specialiști IT consultați de sursazilei.ro, aceștia au stabilit că "Iulia Motoc folosește un pseudonim pentru a posta diverse comentarii, unele chiar laudative la adresa propriei persoane"

Sursazilei.ro  a consultat şi psihologi, solicitaţi să analizeze comentariile postare de "Silvia", pseudonimul sub care judecătoarea ar posta comentarii pe Internet. Atât concluziile specialiştilor IT cât şi cele ale psihologilor sunt surprinzătoare.

IP-ul computerului folosit de „Silvia” arată că aceasta a scris comentarii de la New York, Bruxelles şi Bucureşti în perioade care coincid cu deplasările judecătorului constituţional la Comitetul pentru Drepturile Omului (ca reşedinţă servindu-i reprezentanţa României din SUA), la reşedinţa familiei Motoc din Belgia (în weekend-uri), dar și la şedinţele pe care Curtea Contituţională a României le ține marţea, miercurea şi joia la Bucureşti.

În comentariile  Silviei, postate începând cu 15 octombrie 2012, Sursa Zilei a găsit mai multe indicii care probează indubitabil faptul că judecătoarea constituţională Iulia Motoc îşi scrie sieşi comentarii laudativ-admirative, și nu de fiecare dată în strânsă legătură cu subiectul tratat de jurnaliști.

Interpretate de psihologi, comentariile Silviei pot fi luate drept defulările unei persoane care și-a clădit o carieră cu sacrificii. Dorinţa de a se diferenţia atât de mult de ceilaţi, dramatismul gesturilor sale, obsesia pentru titluri şi decoraţii, o transformă într-o persoană antipatică. „Este asemenea unui soldat care se laudă cu uniforma, nu cu faptele de vitejie”, a conchis unul dintre specialiştii consultaţi de Sursa Zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel