Iulia Navalnaia, mesaj disperat pe rețelele sociale. Poza cu fiica ei a sensibilizat pe toată lumea. "Cu siguranță ne vom descurca" - Foto în articol

Foto: Facebook Alexei Navalnîi
Foto: Facebook Alexei Navalnîi

Vezi în articol ce mesaj a transmis Iulia Navalnaia, soția opozantului rus Alexei Navalnîi.

Iulia Navalnaia, soția opozantului rus Alexei Navalnîi care a murit săptămâna trecută într-o închisoare din zona artică, cere cu disperare ca trupul neînsuflețit al soțului ei să fie predat familiei.

"Vă solicităm ca trupul lui Alexei Navalnîi să fie predat familiei lui. Apel adresat oamenilor corecți și cu credință", a scris Iulia Navalnaia pe pagina sa de Instagram.

Solicitarea ei vine în contextul în care autoritățile ruse au refuzat să predea cadavrul familiei, spunând că este necesar pentru o "examinare chimică" de două săptămâni.

Sursa fotografiilor: Instagram Iulia Navalnaia

Poza cu fiica ei care a sensibilizat pe toată lumea

Într-o altă postare, Iulia Navalnaia a postat o poză emoționantă cu fiica ei. În descrierea fotografiei aceasta mărturisește că a venit să își îmbrățișeze și să își susțină fiica după moartea tatălui ei, dar că fata a fost cea care a susținut-o pe ea.

"Draga mea fată, am venit să te îmbrățișez și să te susțin,dar tu ești cea care stai acum și mă susții. Atât de puternică, curajoasă și rezistentă. Cu siguranță ne vom descurca cu tot, dragă. E atât de bine să te am în preajmă.  Te iubesc", a scris Iulia Navalnaia.

Reamintim că în data de 16 februarie autoritățile ruse au anunțat că Alexei Navalnîi a murit după ce ”s-a simțit rău la o plimbare”. Ulterior, moartea opozantului rus a fost confirmată și de către apropiații opozantului rus. Mai apoi, închisoarea în care a fost încarcerat opozantul rus a precizat că Alexei Navalnîi a decedat din cauza „sindromului morții subite”, un termen umbrelă pentru multe cauze diferite de stop cardiac, dar care nu face în niciun fel lumină asupra cauzei exacte a morții opozantului rus. Între timp, mai mulți lideri occidentali l-au acuzat pe Vladimir Putin că ar fi responsabil direct de moartea lui Alexei Navalnîi, acesta fiind de altfel cunoscut drept unul dintre principalii săi critici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel