Iulia Navalnaia nu a mers la înmormântarea soțului ei, dar a lăsat mesaje de adio pe rețelele de socializare - Video

Facebook Alexei Navalnîi
Facebook Alexei Navalnîi

La scurt timp după înmormântarea lui Alexei Navalnîi, văduva acestuia, Iulia Navalnaia, a transmis mesaje de adio pe reţelele de socializare, relatează Reuters şi EFE.

Iulia Navalnaia se află în afara Federației Ruse şi nu a luat parte la slujba de înmormântare. Aceasta a scris pe platforma X: 'Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca tot posibilul să te fac acolo sus fericit pentru mine şi mândru de mine. Nu ştiu dacă mă voi descurca sau nu, dar voi încerca'.

'Îţi mulţumesc pentru 26 de ani de fericire absolută. Inclusiv ultimii trei ani de fericire (când Navalnîi s-a aflat în închisoare - n.r.). Pentru dragostea ta, pentru sprijinul tău, pentru că m-ai făcut să râd chiar şi din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine', a mai zis Iulia. 

De asemenea, pe Instagram Iulia Navalnaia a postat un mesaj de adio, cu o melodie pe fundal, care spune: 'Te rog nu muri, altfel va trebui sa mor și eu.'

'Lioșa, îți mulțumesc pentru cei 26 de ani de fericire absolută. Da, chiar și pentru ultimii trei ani de fericire. Pentru dragoste, pentru că m-ai susținut mereu, pentru că m-ai făcut să râd chiar și din închisoare, pentru că te-ai gândit mereu la mine.

Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi face în așa fel încât tu acolo sus să te bucuri pentru mine și să fii mândru de mine. Nu știu dacă voi reuși sau nu, dar voi încerca.

Sunt sigur că ne vom întâlni într-o bună zi. Am atât de multe povești nespuse pentru tine și am atât de multe cântece salvate pe telefon pentru tine, cântece prostești și amuzante și, în general, sincer, groaznice, dar sunt despre noi, și am vrut atât de mult să te las să le asculți. Și am vrut să te privesc cum le asculți, cum râzi și apoi să mă îmbrățișezi. Te iubesc pentru totdeauna. Odihnește-te în pace', a spus pe Instagram, Iulia Navalnaia.

VIDEO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

Cu câteva minute mai devreme de scrierea postării, liderul opoziţiei ruse a fost înmormântat în cimitirul Borisovo din capitala Moscova, în cadrul unor măsuri stricte de securitate. De asemenea, a avut loc și o scurtă ceremonie de rămas bun într-o biserică la care nu au putut asista miile de susţinători ai politicianului, adunaţi în apropierea lăcaşului de cult.

Vezi aici detalii despre funeraliile lui Navalnîi de la Moscova. Video LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel