Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: Am adus în viața lui ordine și respect

sursa foto: Iuliana Marciuc, Facebook
sursa foto: Iuliana Marciuc, Facebook

Iuliana Marciuc este o personalitate de televiziune și producător TV cu o carieră remarcabilă ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani. Viața sa personală, inclusiv povestea de dragoste cu Adrian Enache, a adus-o adesea în atenția publicului, ocupând locuri de frunte pe prima pagină a ziarelor.

S-a zvonit la un moment dat că Iuliana Marciuc l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Cum l-a fermecat pe Adrian Enache

"Din discuțiile noastre știam și ne spuneam unul altuia că o să vină un moment în care o să fim împreună și că perioada se prelungește pentru că nu părăsești un copil atunci când dorești să părăsești mama copilului, iar pentru asta a avut toată admirația mea, am înțeles când am devenit ulterior mamă.

Cu ce l-am fermecat? Că sunt asumată, că ne-am lăsat unul pe altul să învățăm de la celălalt. Eu am învățat de la el să fiu romantică, nu eram. El seamănă foarte mult cu tatăl meu, scrie poezii, face gesturi frumoase, neasteptate. 

Am adus în viața lui ordine, respect și am dat și acea libertate despre care se tot spune că o au artiștii. E vorba de o libertate pe care o am și eu, adică nu sunt proprietatea nimănui atunci când sunt într-o relație și în sensul acesta își dorește și el libertatea.

Locuim împreună din 2009, chiar vorbeam cu el cât de repede a trecut timpul. Adrian are această calitate de a nu rupe o relație cu mama copilului. Adrian merge destul de des la Diana (fiica lui) și este normal, iar în familia noastră mare este o armonie", a explicat Iuliana Marciuc, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel