Jack Ma, fondatorul AliBaba, prima apariţie în public după ce a fost dat dispărut

Jack Ma a reapărut în public. Sursa: Facebook
Jack Ma a reapărut în public. Sursa: Facebook

Miliardarul chinez Jack Ma a reapărut în public, după ce a fost dat dispărut. Conform presei chineze, el a participat la o întâlnire online cu 100 de profesori din mediul rural. 

Tianmu News, un portal de știri al Zhejiang Online, un site de știri susținut de guvern, a raportat întâlnirea miercuri.

La începtul anului presa internațională relata că Jack Ma nu a mai fost văzut de o lungă perioadă, creându-se astfel un val de controverse în urma listării eşuate a grupului Ant, cel mai mare fintech din lume.

Zvonurile au început să circule în condiţiile în care Ma nu a apărut în show-ului său de talente „Africa’s Business Heroes”, care le oferă antreprenorilor africani şansa de a câştiga 1,5 milioane de dolari.

Miliardarul în vârstă de 56 de ani a fost înlocuit de Lucy Peng, un executiv în cadrul Alibaba, pentru a face parte din juriu şi conform unui purtător de cuvânt al companiei, Ma nu şi-a putut duce la capăt îndatoririle din cauza unui program tot mai încărcat.

În plus, Ma a fost şters de pe pagina de internet a show-ului şi nu a fost inclus în videoclipurile de promovare.

Ştirea venea în contextul în care liderii de la Beijing au luat în vizor companiile miliardarului, după ce Ma a criticat în mod public autorităţile de reglementare financiară din China, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel