Jaf de 500.000 euro la magazinul de lux Bvlgari din Roma

Jaf de 500.000 euro la magazinul de lux Bvlgari din Roma
Jaf de 500.000 euro la magazinul de lux Bvlgari din Roma

Un jaf spectaculos a avut loc noaptea trecută într-un magazin al brandului italian de bijuterii Bulgari din Roma, în urma căruia o bandă de spărgători a fugit cu bunuri în valoare de peste 500.000 de euro, relatează DPA.

Infractorii au pătruns în magazinul de lux printr-o gaură în podea care făcea legătura cu o casă vecină, potrivit investigaţiilor iniţiale ale poliţiei.

Deşi alarma s-a declanşat cu puţin timp înainte de miezul nopţii, hoţii au reuşit să dispară înainte ca poliţia să ajungă la faţa locului.

Magazinul este situat pe Via Condotti, una dintre străzile de lux din capitala italiană, în apropierea Treptelor Spaniole. În podeaua magazinului a fost descoperită o gaură care făcea legătura cu subsolul unei clădiri vecine.

Anchetatorii speră să obţină informaţii relevante din imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Poliţia a estimat iniţial valoarea bunurilor furate la 500.000 de euro, dar aceasta ar putea fi semnificativ mai mare.

Bulgari (scris adesea Bvlgari) este un renumit brand italian de lux, cunoscut pentru bijuteriile, ceasurile, parfumurile, accesoriile și produsele din piele de înaltă calitate. Iată o scurtă prezentare a brandului:

Istoria Bulgari

Fondarea: Bulgari a fost fondat în 1884 de către Sotirios Voulgaris, un imigrant grec. Numele brandului derivă din numele său de familie, Voulgaris, care înseamnă "bulgar" în limba greacă.

Prima locație: Primul magazin Bulgari a fost deschis în Roma, Italia. De-a lungul timpului, marca a devenit un simbol al luxului și rafinamentului italian.

Expansiunea: Bulgari și-a extins afacerea dincolo de bijuterii, incluzând ceasuri, parfumuri, accesorii și produse din piele. Brandul este acum recunoscut la nivel global.Caracteristici ale produselor Bulgari

Bijuterii: Bulgari este cel mai bine cunoscut pentru bijuteriile sale extravagante și inovatoare, adesea inspirate de tradiția clasică greco-romană. Design-urile lor includ adesea pietre prețioase colorate și combinații îndrăznețe de materiale.

Ceasuri: Bulgari produce ceasuri de lux cu mecanisme sofisticate și designuri elegante.

Parfumuri: Bulgari a lansat o serie de parfumuri de succes, recunoscute pentru aromele lor unice și flacoanele elegante.Accesorii și produse din piele: Brandul oferă, de asemenea, genți, portofele și alte accesorii din piele, toate caracterizate de un design de lux și o calitate excepțională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel