Jaf în Constanţa. Hoții au făcut PRĂPĂD în două minute

politiajafspargere_b_92876800
politiajafspargere_b_92876800

Un magazin de produse cosmetice şi parfumuri, situat în centrul Constanţei, a fost spart de hoţi, aceştia reuşind, în circa două minute, să fure aproape toată marfa. Prejudiciul este de circa 100.000 de lei.

Proprietara firmei a declarat luni, pentru AGERPRES, că a fost anunţată telefonic, duminică dimineaţă, de către reprezentanţii societăţii de pază cu care are încheiat contract că magazinul ei a fost spart de hoţi în timpul nopţii.

'Nu este posibil aşa ceva, firma de paza a ajuns la magazin după ce au plecat hoţii. Au furat totul în două minute. Aveam sisteme de pază şi protecţie, camere video, semnalare audio. (...) Până acum, am stabilit că valoarea bunurilor furate este de aproximativ un miliard de lei vechi', a afirmat victima jafului.

Potrivit acesteia, din imaginile video înregistrate reiese că hoţii, patru indivizi cu căciuli trase pe feţe, puneau cosmeticele şi parfumurile în saci, ieşind cu ei, rând pe rând, din magazin. Autorii jafului au pătruns în societatea comercială prin forţarea uşii de acces. Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, cercetările în acest caz sunt în derulare, existând stabilit un cerc de suspecţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel