Jafuri similare cu cel din Sibiu, comise în zona în care locuia unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Mai multe jafuri similare cu cel din Sibiu ar fi fost comise în zona în care locuia unul dintre suspecții în cazul uciderii lui Adrian Kreiner.

Răsturnare de situație în cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner. Au apărut informații potrivit cărora în zona în care locuia primul suspect reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, Laurențiu Lăcătușu, cel care astăzi a fost eliberat, ar mai fi fost comise alte trei jafuri similare cu cel din Sibiu, în niște imobile care aparțin unui om de afaceri.

VEZI ȘI: Cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Ilie Sitariu, complicele din Timiş, a fost arestat preventiv

"Vorbim despre o spargere care a avut loc în localitatea doljeană Sadova, la doar câțiva kilometri de Valea Stanciului, locul de unde a fost ridicat seara trecută unul dintre suspecții din crima de la Sibiu. Procurorii din Sibiu au vizionat aceste imagini pentru că, din informațiile noastre, există suspiciuni că autorii ar putea fi aceiași.

Jaful din Sadova a avut loc la domiciliul unui om de afaceri din localitate. A avut loc cu patru zile înainte de jaful comis în casa omului de afaceri Adrian Kreiner, iar modul de operare pare să fie același. Tot trei bărbați cu fețele acoperite au intrat în proprietățile omului de afaceri din Sadova, vorbim despre două case care erau în aceeași curte, a lui și a părinților, dar și de un magazin.

Asemănări cu jaful din Sibiu

Au procedat exact ca la Sibiu. Prima dată au întrerupt curentul, apoi cu mare ușurință au intrat în case și au cotrobăit prin sertare. Au reușit să fure bunuri în valoare de aproximativ 6.000 de lei, bijuterii, bani, tablete și patru ceasuri. Cum vă spuneam, aceste imagini au ajuns pe masa anchetatorilor de la Sibiu, au fost comparate cu imaginile surprinse în seara în care a avut loc jaful din Sibiu și se pare că ar exista indicii că făptașii ar putea fi aceeași.

Multe semne de întrebare în tot ceea ce s-a întâmplat în această poveste. Să nu uităm că seara trecută suspectul din Valea Stanciului a fost ridicat în timp ce se întorcea de la muncă. Toată lumea se întreabă acum de ce nu s-a și percheziționat casa care se afla la doar câțiva metri de locul unde el a fost prins. Ei bine, ancheta este condusă de procurorii de la Sibiu, așa că polițiștii craioveni nu au primit de acolo decât un mandat de aducere, nu și documentul pentru percheziție", a relatat Loredana Chimoiu, corespondent Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, eliberat. Sorin Ovidiu Bălan: Anchetatorii s-au indus în eroare singuri, prin prostia făcută încă de la început

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel