James Carville e încrezător că Harris va câștiga dezbaterea împotriva lui Trump: Cade într-o capcană uriașă

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Strategul democrat James Carville a declarat că vicepreședinta Kamala Harris va câștiga dezbaterea împotriva fostului președinte Trump și a spus că fostul președinte „a făcut o mare greșeală”.
 

„Cred că este bine pregătită”, a spus Carville. „Are oameni foarte buni care o pregătesc. Vor fi așteptări scăzute deoarece președintele Biden s-a descurcat foarte prost în iunie. Nu pentru că Trump a fost grozav, ci pentru că președintele Biden nu s-a descurcat deloc bine. Și trebuie să spun asta, s-ar putea să-mi retrag cuvintele miercuri, dar cred că ea se va descurca destul de bine. Și cred că Trump a făcut o mare greșeală acceptând această dezbatere.”

Harris și Trump vor avea prima dezbatere marți, la ABC News. Linsey Davis și David Muir vor fi gazdele dezbaterii.

Carville a argumentat: „Cred că Trump cade într-o capcană uriașă.”

Carville a spus într-un eseu recent, publicat în New York Times, că Harris „trebuie să-i permită să facă exact ce sperie echipa sa de campanie cel mai mult: să-l lase pe Trump să fie Trump.”

„Ar trebui să-l lase să vorbească peste ea”, a scris el. „Nu doar să-l lase, ci să-l provoace să lanseze teorii conspiraționiste nebunești despre alegerile precedente. Ar trebui să folosească simțul umorului în momente-cheie pentru a-l irita și pentru a arăta că nu o afectează. Și ar trebui să primească atacurile personale ca pe o insignă de onoare.”, a mai spus el. 

„Și de fiecare dată, indiferent de câte ori o face, să răspundă cu această replică: Este același vechi scenariu obosit, iar eu sunt concentrată pe un nou drum înainte”, a continuat Carville.

De asemenea, el a încurajat-o pe vicepreședintă să se diferențieze de președintele Biden în chestiuni importante.

„Să publice o listă amplă de politici pentru un «nou drum înainte» care să detalieze de ce se distanțează de președintele în funcție pe anumite chestiuni și ce schimbări ar aduce acestea pentru poporul american”, a scris Carville. „Și după acel miting, să organizeze o conferință de presă pe această temă. Nu te feri de diferențele tale față de președinte. Îmbrățișează-le, cu respect și onestitate.”, a mai spus el. 

A treia recomandare a lui Carville pentru Harris a fost că trebuie să arate o „mentalitate deschisă spre dezvoltare” și să confrunte clar pozițiile ei politice anterioare, inclusiv cele legate de schimbările climatice, programele de răscumpărare a puștilor semiautomate și sistemul de sănătate, potrivit Foxnews.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel