Jandarmeria București, despre protestul din Piața Victoriei: Situația este sub control

Foto: Jandarmeria Română
Foto: Jandarmeria Română

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, căpitanul Alexandru Iacob, a oferit detalii despre protestele de luni seara din Capitală.

„[În Piața Victoriei] se întâmplă o adunare publică de protest pe care o gestionăm cu forțele de ordine pe care le avem la dispoziție, situația este sub control, facem încă o dată un apel la calm pentru a reitera acest lucru. Îndemnăm toți oamenii să se delimiteze atunci când există situații de violență sau agresivitate de orice fel și transmitem mesajul că ținem situația sub control și toată lumea va ajunge în siguranță acasă”, a transmis reprezentantul Jandarmeriei București, la Antena 3.

Întrebat despre galeriile de fotbal care s-au adunat spre finalul protestului în Piața Victoriei, acesta a clarificat: „Nu putem discuta despre probleme în momentul de față. Vă rog să-mi permiteți să mă abțin din a face anumite clasificări asupra persoanelor, dar trebuie să recunosc că există comportament specific anumitor facțiuni pe care nu aș vrea să le clasific în niciun fel”.

„În acest moment, doar în Piața Victoriei avem adunare publică”, a conchis cpt. Iacob.

VEZI ȘI: Protest Piața Victoriei. Se aruncă cu sticle. S-au ars măști de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel