Jandarmeria o contrazice pe Diana Șoșoacă: "Forţele de ordine nu au bruscat-o. A forţat cordonul de jandarmi şi contactul fizic cu aceştia"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Jandarmeria Capitalei a anunțat că forțele de ordine nu au bruscat-o în niciun moment pe Diana Șoșoacă.

Potrivit declarațiilor, aceasta ar fi fost cea care i-a provocat pe jandarmi, atât fizic, cât și verbal, încercând în mod repetat să spargă cordonul de securitate publică, scrie Agerpres.

Această clarificare a Jandarmeriei vine în urma incidentului în care senatoarea Diana Șoșoacă s-a prezentat la locația desemnată de Tribunalul Municipiului București pentru depozitarea materialelor rezultate în urma alegerilor de duminică.

"Efectivele de jandarmi din cadrul unităţii noastre asigură paza transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, respectiv paza depozitului pus la dispoziţie de către Tribunalul Municipiului Bucureşti, pentru depozitarea acestora", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

"A forţat cordonul de jandarmi şi contactul fizic cu aceştia"

Depozitul în cauză este închiriat de Tribunalul Municipiului Bucureşti de la Primăria Municipiului Bucureşti, cu aprobarea Consiliului General.

"În acest context, un parlamentar al României nu a respectat recomandările forţelor de ordine aflate în executarea atribuţiilor de serviciu, a forţat cordonul de jandarmi şi contactul fizic cu aceştia, persoana acuzând ulterior că a fost bruscată de jandarmi. Menţionăm faptul că forţele de ordine nu au bruscat în niciun moment şi nici nu au folosit materialele din dotare, persoana în cauză fiind cea care a provocat jandarmii atât fizic, cât şi verbal, încercând în repetate rânduri să rupă cordonul de ordine publică", au declarat reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti.

În cauză vor fi aplicate măsurile legale care se impun, mai transmite sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel