Jandarmii intervin în Vama Siret pentru evacuarea protestatarilor. Fermier: Au venit 20 de mașini. Nici nu le văd capătul

Antena 3 CNN
Antena 3 CNN

Jandarmii ar fi pregătiți să intervină în Vama Siret pentru deblocarea acesteia.

Potrivit Antena 3 CNN, Jandarmeria Română s-a deplasat în această noapte în Vama Siret în vederea deblocării acesteia și decongestionării traficului la punctul de frontieră.

Anterior, Sorin Grindeanu a precizat că Ambasada Turciei la București a cerut sprijinul Guvernului României pentru a decongestiona traficul în Vama Siret, acolo unde sunt blocați și transportatori turci.

Cătălin Gafițescu, un fermier care protestează în Vama Siret, a intervenit telefonic la Antena 3 CNN, unde a spus care este situația la fața locului.

„Au băgat toate mașinile în fața noastră aici și cred că se pregătesc să aibă o discuție cu noi. Cred că sunt 20 de mașini ... nu vreau să exagerez. Sunt și de o parte, și de cealaltă de nici nu le văd capătul“, a spus fermierul din Vama Siret.

CITEȘTE ȘI      -      BREAKING NEWS  Grindeanu, confruntat de cel mai puternic fermier din Arad, Dimitrie Muscă: Se confirmă ce vă spun eu, că acela camioane din Ucraina au avut cale liberă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel