Jandarmii români, pregătiți de agenți FBI. "Situațiile de criză pot fi scene demne de un film cu agenți secreți"

Jandarmii români au fost pregătiți de agenți FBI.

La sediul Jandarmeriei Române, s-a desfășurat, în această săptămână, o sesiune de pregătire specială susținută de agenți FBI.

"Pot fi situațiile de criză scene demne de un film cu agenți secreți? Nu a fost un scenariu, ci o realitate care s-a concretizat printr-o experiența practică din care am învățat foarte multe informații valoroase în domeniul comunicării chiar de la agenți FBI.

În această săptămână, la sediul Jandarmeriei Române, s-a desfășurat o sesiune de pregătire specială susținută de agenți FBI, specialiști renumiți în întreaga lume pentru expertiza lor în managementul crizelor și al comunicării. Colaborarea cu acești experți de la FBI a fost o oportunitate extraordinară pentru noi, oferindu-ne posibilitatea de a învăța din experiența lor vastă în gestionarea comunicării publice în situații de criză.

VEZI ȘI: Un bărbat a încercat să răpească un copil. Jandarm: "Era multă lume, dar nimeni nu intervenea". Ce s-a întâmplat apoi

"Comunicarea eficientă în timpul situațiilor de criză devine tot mai importantă"

Am beneficiat de o sesiune interactivă care ne-a permis să abordăm subiecte cruciale precum coordonarea eforturilor în timp real, gestionarea informațiilor sensibile, combaterea dezinformării precum și menținerea încrederii publicului în momente dificile. Vrem să mulțumim Biroului Federal de Investigații pentru această colaborare, pentru disponibilitatea de a împărtăși expertiza lor și pentru că ne-au oferit ocazia de a ne dezvolta abilitățile în acest domeniu vital.

Această experiență a reprezentat un pas semnificativ către consolidarea pregătirii noastre pentru a ne îndeplini misiunea de a servi și proteja comunitatea. Într-o lume marcată de continua schimbare, comunicarea eficientă în timpul situațiilor de criză devine tot mai importantă și suntem hotărâți să fim pregătiți în fața oricărei provocări", se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.

VEZI ȘI: Mărturia cutremurătoare a unui jandarm, după ce a salvat o tânără care se spânzurase. "Am simțit mult timp mirosul de pudră de pe fața fetei"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel