Jannik Sinner, în ”optimile” de la Roland Garros. ”Rocadă” importantă cu Novak Djokovic

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Jannik Sinner a făcut ”rocada” cu Novak Djonovik. Mai puțin de 1.000 de puncte diferență între cei doi sportivi.

Jucătorl de tenis Jannis Sinner, locul 2 ATP, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după o victorie în minimum de seturi, 6-4, 6-4, 6-4, în fața rusului Pavel Kotov, locul 56 ATP.

Sinner, în vârstă de 22 de ani, campionul en-titre  de la Australian Open, s-a impus după aproape două ore şi jumătate de joc şi a ajuns la zece victorii consecutive în competiţiile de Grand Slam, scrie Agerpres.

Evoluția lui Sinner a fost una foarte bună, derpate de probleme fizice cu care s-a confruntat în ultima vreme, care l-au făcut să se retragă de la ATP Masters 1.000 de la Madrid și să nu participe la Openul de la Roma.

Sinner a avut 4 ași, în timp ce adversarul numai unul. La capitolul lovituri câștigătoare și erori neforțate, datele statistice au fost apropiate pentru cei doi sportivi: 36 lovituri câștigătoare și 21 de erori neforțate la Sinner, respectiv 30 și 26 în dreptul lui Kotov.

Kotov obținuse o victorie importantă în turul secund, în fața elvețianului Stan Wawinka (locul 98 ATP), care la 39 de ani este unul dintre cei mai în vârstă jucători din circuit.

Trebuie menționat că în urma calificării în ”optimile” de la Roland Garros, în clasamentul Live ATP, Jannik Sinner a trecut pe primul loc, în fața lui Novak Djokovic, cu un avans de 865 de puncte.

”Nole” va juca sâmbătă, pentru calificarea în optimile de finală, împotriva italianului Lorenzo Musetti (locul 30 ATP).

Rublev, eliminare surprinzătoare

Italianul Mattoe Arnaldi (locul 35 ATP)a produs prima surpriză a zilei de vineri pe tabloul masculin.Arnaldi s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6, 6-2, 6-4, în fața celui de-al 6-lea favorit al competiției, Andrey Rublev.

Din cauza vremii ploioase de la Paris, programul meciurilor este dat peste cap, deoarece numai două dintre arene sunt acoperite.

Citește și: Irina Begu, calificare facilă în turul al treilea la Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel