Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat actele de divorț. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de luni de zile

foto: Instagam, Jennifer Lopez
foto: Instagam, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck spun că nu mai e cale de împăcare.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au finalizat actele de divorț, însă încă nu au depus oficial documentele, conform surselor. Cuplul continuă procesul de divorț după ce ultima încercare de reconciliere a eșuat.

Documentele de divorț sunt completate, dar nu au fost încă prezentate autorităților competente, scrie Cosmopolitan.

În ziua în care Jennifer Lopez a împlinit 55 de ani, Ben Affleck a cumpărat o vilă de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades. Surse apropiate lui Jennifer au declarat că această achiziție, făcută chiar de ziua soției sale, a fost percepută ca o „lovitură în inimă” din partea lui Ben. Tranzacția ar fi fost a fost efectuată la câteva zile după ce cuplul a vândut conacul din Beverly Hills pentru suma de 68 de milioane de dolari.

De ce nu au depus încă actele de divorț deja semnate

Pentru moment, cuplul Lopez-Affleck amână depunerea actelor de divorț. Pe 24 iulie, Jennifer Lopez și-a vândut penthouse-ul din New York, cu patru dormitoare, pentru suma de 23 de milioane de dolari. Conform unei surse apropiate, documentele de divorț au fost completate în urmă cu o lună, însă cuplul a decis să aștepte momentul oportun pentru a le depune oficial.

„În acel moment, vor da o declarație comună în care vor spune cât de mult se iubesc și cum au luptat să facă lucrurile să meargă, dar nu au putut. Sincer, în cele din urmă nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau înainte a dispărut și amândoi au acceptat acest lucru”, a susținut o altă sursă.

Cei doi au fost fotografiați ultima data împreună pe 30 martie, iar de atunci au stat separați: Jennifer în mare parte pe coasta de est, în timp ce Ben rămâne acasă în Los Angeles.

Cum s-au regăsit peste ani

Jennifer Lopez și Ben Affleck au reluat legătura și și-au reînnoit relația în primăvara anului 2021. Cuplul a început să se vadă din nou în aprilie, la mai bine de 17 ani de la separarea lor anterioară. După câteva luni de întâlniri și de reconectare, au confirmat oficial relația lor în iulie 2021.

Aceasta a marcat începutul unei relatii oficializate, după ce amândoi au fost implicați în alte relații și căsnicii în perioada în care au fost separați. În aprilie 2022 au anunțat că s-au logodit din nou și, în iulie 2022, s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în Las Vegas, urmată de o celebrare mai mare în august 2022, la reședința lor din Georgia.

Jennifer Lopez a mai fost măritată de trei ori înainte de a se căsători cu Ben Affleck. Căsnicia cu Mark Anthony a durat cel mai mult:

Ojani Noa (1997–1998): Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ojani Noa, un fost chelner din Miami, în februarie 1997. Căsătoria lor a durat aproximativ un an, iar în ianuarie 1998 au divorțat.

Cris Judd (2001–2003): În iunie 2001, Lopez s-a căsătorit cu Cris Judd, un dansator și coregraf. Această căsnicie a durat aproximativ doi ani, iar în iunie 2003, cei doi au divorțat.

Marc Anthony (2004–2014): Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, un cântăreț și actor, în iunie 2004. Căsnicia lor a durat zece ani și a fost marcată de nașterea gemenilor lor, Max și Emme. Cei doi au divorțat în iulie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel