Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa de 60 de milioane de dolari, alimentând zvonurile de divorț

foto: Instagam, Jennifer Lopez
foto: Instagam, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck au scos la vânzare casa conjugală de 60 de milioane de dolari (47 de milioane de lire sterline), pe fondul zvonurilor de divorț. 

Cuplul a apelat la agentul imobiliar Santiago Arana de la The Agency pentru a vinde proprietatea din Beverly Hills, achiziționată în mai anul trecut, potrivit TMZ.

Arana prezintă casa de aproximativ două săptămâni, dar până acum nu a găsit un cumpărător. Conform aceleiași surse, cuplul cere în jur de 65 de milioane de dolari pentru conac.

Se pare că Lopez și Affleck vor suferi o pierdere financiară de milioane de dolari odată cu vânzarea, din cauza comisionului brokerului și a impozitelor ridicate, alături de suma semnificativă cheltuită pentru îmbunătățiri.

Cuplul a achiziționat casa de 4.000 de metri pătrați pentru 60,85 milioane de dolari în mai 2023, la 10 luni după ce s-au căsătorit în Las Vegas. Proprietatea nou construită include 17 dormitoare, un complex sportiv interior, un bar sportiv, locuri de relaxare în aer liber, o piscină cu margine zero amplasată în grădini extinse și o parcare pentru 80 de vehicule.

Listarea casei vine în contextul în care zvonurile despre un posibil divorț între cei doi continuă să se răspândească.

Affleck ar fi stat într-o casă separată de cea a soției sale, iar aceasta a fost văzută recent făcând cumpărături la casă cu un prieten.

Nici Lopez și nici Affleck nu au abordat public zvonurile de despărțire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel