Jessica Pegula, noua campioană la WTA 1000 Montreal

Jessica Pegula. FOTO: Facebook @ WTA Tennis
Jessica Pegula. FOTO: Facebook @ WTA Tennis

Jessica Pegula și Jannik Sinner sunt noii campioni de la Canada Open.

Americanca Jessica Pegula, numărul 3 WTA, a cucerit al treilea titlu din carieră și al doilea trofeu WTA 1000, după ce a învins-o pe Liudmila Samsonova (Rusia, locul 18), cu 6-1, 6-0, în finala turneului Omnium Banque Nationale, desfășurat în acest an în Montreal. Ediția trecută, care a avut loc la Toronto, a fost câștigată de Simona Halep, acela fiind ultimul trofeu al româncei.

Jessica Pegula a avut un traseu foarte bun la Open-ul canadian, eliminând-o pe semifinale pe Iga Swiatek, liderul mondial, cu scorul de 6-2, (4) 6-7, 6-4, la capătul unui meci care a durat peste două ore și jumătate.

”Suntem în turneu pentru a câștiga turnee și pentru a câștiga titluri în fiecare săptămână, dar tenisul poate fi foarte greu, unde uneori pierzi foarte mult.

Chiar și atunci când câștigi o mulțime de meciuri, tot nu câștigi turnee, așa că poate fi greu.

Câștigarea unei săptămâni ca aceasta face ca totul să merite și te face să vrei să continui să mergi mai departe pentru mai mult. Mă voi întoarce mâine, la Cincinnati, a declarat Jessica Pegula, potrivit WTA Tennis.

Sinner, campion la Toronto, la a treia încercare

Jannik Sinner își poate adăuga un titlu ATP Masters 1000 la CV-ul său în creștere, grație unei victorii în două seturi în fața lui Alex de Minaur la Canadian Open, obținând astfel primul său titlu ATP Masters 1000. Sinner nu reușise să se impună în cele două finale anterioare de Masters, dar la Toronto s-a dovedit mult prea puternic pentru adversarul său australian.

Italianul nu a reușit să se impună în cele două finale anterioare, dar duminică, la Toronto, a fost prea bun pentru adversarul său australian. Sinner a obținut victoria în 90 de minute, asigurându-și un succes cu 6-4 6-1.

”Mă simt atât de bine. Este un rezultat extraordinar, pe care îl pot împărtăși cu toți oamenii care îmi sunt apropiați”, a declarat Sinner, potrivit Eurosport.

Citește și: Simona Halep, în asteptarea verdictului ITIA. TAS spune unde s-a produs ”blocajul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel