EXCLUSIV  Joaca pentru minți istețe - PARTEA A II-A | Cum dezvoltăm inteligența și gândirea copiilor prin joc? Psihopedagog Iuliana Baban, la Părinți Prezenți

Joaca pentru minți istețe - PARTEA A II-A | Cum dezvoltăm inteligența și gândirea copiilor prin joc? Psihopedagog Iuliana Baban, la Părinți Prezenți
Joaca pentru minți istețe - PARTEA A II-A | Cum dezvoltăm inteligența și gândirea copiilor prin joc? Psihopedagog Iuliana Baban, la Părinți Prezenți

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc, de duminică, 11 august, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi din nou despre joc și joacă. Alături de Iuliana Baban, logoped și psihopedagog, vom vedea cum și ce să ne jucăm cu copiii pentru a dezvolta inteligența și gândirea copiilor.

Fie că ești părinte, educator, sau pur și simplu un iubitor de distracție, în acest nou episod Părinți Prezenți, o emisiune marca ParintisiPitici.ro, vei găsi alte idei și inspirație pentru a transforma fiecare moment cu copilul într-o aventură.

Vom descoperi din nou, împreună, cum joaca nu e doar o sursă de bucurie, ci și un instrument esențial pentru dezvoltare, creativitate și conexiune. Este partea a doua, așa cum v-am promis în ediția trecută! Pentru că nu am avut timp să explorăm toate jocurile într-un singur episod, vom continua să vedem cum și ce să ne jucăm cu copiii pentru a le dezvolta inteligența și gândirea, pentru a le dezvolta atenția și perspicacitatea lor.

Alături de noi va fi din nou Iuliana Baban, logoped și psihopedagog. Ea reușește prin joacă să facă orice cu copiii și ne va învăța și pe noi, părinții, ce putem face, în mod concret, acasă.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 11 august, începând cu ora 15:00! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV!

---------------------------------------------------------------------------------

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media.

Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră.

Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici                             

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                              

Google News: https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMN2viwswlO3qAg?hl=ro&gl=RO&ceid=RO%3Aro                                 

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici                            

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                                                 

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                                  

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                                    

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro                           

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro                       

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34              

Grup Facebook: https://www.facebook.com/groups/1823716091455954     

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel