Joe Biden a vorbit despre prestația de la dezbaterea prezidențială: Nu mai vorbesc la fel de uşor ca înainte

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Joe Biden și Donald Trump, principalii candidaţi la Casa Albă, au urcat joi pe scena din Atlanta pentru o dezbatere prezidențială fără precedent.

Președintele Joe Biden a răspuns cu privire la îngrijorările stârnite de prestația sa la dezbaterea prezidențială din 2024 împotriva lui Donald Trump.

Biden, în vârstă de 81 de ani, și Trump, în vârstă de 78 de ani, cei mai vârstnici doi candidați prezidențiali din istoria SUA, au participat la dezbatere în Atlanta pe 27 iunie. Prestația lui Biden a ridicat semne de întrebare printre strategi politici, în timp ce Trump a fost criticat pentru declarațiile sale false de pe scenă.

În timpul dezbaterii, Biden a părut dezorientat, vocea sa era vizibil slăbită și a avut dificultăți în a ține pasul cu vorbirea rapidă a lui Trump, consolidând temerile legate de vârsta sa. O sursă a declarat ulterior pentru People că Biden răcise.

Într-un miting în Raleigh, N.C., pe 28 iunie, Biden a abordat performanța sa: "Nu mai merg la fel de ușor ca înainte. Nu mai vorbesc la fel de ușor ca înainte. Nu mai dezbat la fel de bine ca înainte. Dar știu ce știu și știu cum să spun adevărul!"

Fostul președinte Barack Obama a comentat dezbaterea prezidențială din 2024, subliniind diferențele dintre cei doi candidați. "Între cineva care spune adevărul, care deosebește binele de rău și îl va spune direct poporului american - și cineva care minte cu nerușinare pentru propriul său beneficiu. Noaptea trecută nu a schimbat acest lucru și acesta este motivul pentru care miza este atât de mare în noiembrie," a declarat Obama.

Susținătorii lui Biden și-au reafirmat sprijinul, iar campania sa a înregistrat cea mai mare oră de strângere de fonduri de la lansarea oficială din aprilie, a anunțat un oficial al campaniei Biden-Harris. Joi a fost, de asemenea, cea mai bună zi a lui Biden în ceea ce privește strângerea de fonduri la nivel local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel