Joe Biden nu ia în considerare demiterea secretarului american al Apărării, după ce nu a fost informat de spitalizarea acestuia. Pentagonul a anunțat decizia lui Lloyd Austin - UPDATE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Joe Biden consideră că nu este necesară demiterea lui Lloyd Austin.

Update: Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, nu și-a prezentat demisia și nu intenționează să facă acest lucru, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Pentagonului, în contextul în care se ridică întrebări cu privire la faptul că nu a fost dezvăluită spitalizarea sa timp de câteva zile.

Știrea inițială: Președintele american Joe Biden nu ia în considerare demiterea secretarului Apărării, Lloyd Austin, din cauza faptului că acesta nu a dezvăluit spitalizarea, a declarat un oficial de la Casa Albă luni, conform Reuters.

Austin, care se află imediat sub Biden în vârful lanțului de comandă al armatei SUA, a ținut ascunsă spitalizarea sa de președinte și public timp de câteva zile.

Întrebat dacă Austin a fost inconștient în vreun moment din 1 ianuarie și dacă Casa Albă a fost informată despre acest lucru, oficialul, vorbind sub protecția anonimatului, a spus că nu știe.

Listă lungă de persoane care au fost ținute în întuneric

Oficialii au dezvăluit că spitalizarea lui Austin a fost ținută mult mai secretă decât se știa până acum, adăugându-l pe adjunctul său la o listă lungă de persoane, până la Biden, care au fost ținute în întuneric timp de mai multe zile.

Atribuțiile lui Austin îi impun să fie disponibil în orice moment pentru a răspunde la orice criză de securitate națională. El a declarat sâmbătă că își asumă ”întreaga responsabilitate” pentru secretul legat de spitalizarea sa.

Nu se știe ce problemă de sănătate a determinat spitalizarea lui Austin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel