Jon Bon Jovi a salvat în ultima clipă o femeie care voia să se sinucidă. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Foto: Bon Jovi, Facebook
Foto: Bon Jovi, Facebook

Starul rock Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat la salvarea unei femei care amenința că o să sară de pe un pod în Nashville Tennessee, marți seara. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.
 

Cântărețul american filma un videoclip pentru piesa trupei sale „The People's House” pe podul John Seigenthaler când a văzut o femeie de cealaltă parte a balustradei.

În înregistrarea video publicată de poliție, se vede cum femeia se ținea de balustradă în timp ce se afla pe marginea podului. Câteva persoane au trecut pe lângă ea, iar puțin mai departe, pe pod, echipa lui Bon Jovi instala echipamentul de filmare.

Cântărețul s-a apropiat apoi de femeie și a început să vorbească cu ea, în timp ce restul echipei rămâne la locul său.

Femeia care îl însoțea pe Bon Jovi a fost surprinsă în timp ce o mângâia, încercând să o încurajeze să se întoarcă în siguranță.

După ce aceasta a revenit pe partea sigură a podului, Bon Jovi a îmbrățișat-o.

Poliția din Nashville l-a lăudat pe cântăreț pe rețelele sociale: „Felicitări pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au salvat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler. Bon Jovi a convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului de deasupra râului Cumberland”.

Fundația JBJ Soul a cântărețului oferă sprijin persoanelor care se confruntă cu lipsa de adăpost și foamete, iar legenda muzicii, în vârstă de 62 de ani, se pare că are o pregătire amplă în comunicarea cu persoane aflate în criză, conform Sky News.

Bon Jovi - un erou și pentru oamenii nevoiași

Fundația desfășoară proiectul Soul Kitchen (Bucătăria Sufletului).

Pe scurt, este un lanţ de restaurante care oferă un meniu bogat în preparate fără a cere un preţ anume. Ideea este că cei care au resurse financiare plătesc 20 de dolari, iar cei care nu au bani pot mânca orice îşi doresc şi apoi participă ca voluntari în bucătărie sau în livezile fundaţiei unde se cultivă multe dintre alimente.

Potrivit site-ului Soul Kitchen, 54% din mesele servite au fost finanţate prin donaţii, în timp ce restul a fost posibile mulţumită voluntariatului.

Bon Jovi a deschis primul restaurant Soul Kitchen în cartierul Red Bank, din New Jersey, oraşul său natal. Cel de-al doilea a fost plasat în apropierea Toms River, o zonă grav afectată de uraganul Sandy în 2012. Vezi știrea inițială aici!

VEZI VIDEO AICI (sursa: WFAA) :

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel