Jucăriile de imitație, instrument modern de învățare

Imitatia este unul dintre cele mai importante si puternice instrumente de invatare la copii. Si cum ar putea sa nu fie, atunci cand cel mic viseaza cu ochii deschisi sa devina mare si sa fie ca mama sau ca tata? Ea apare inca de la varsta de bebelus si se manifesta pana tarziu, cu jucariile de imitatie. Prin ea, cel mic invata sa scrie, sa se imbrace, sa tina o canuta cu manuta.

Pe masura ce creste, copilul are ocazia sa invete o multime de lucruri doar observandu-te pe tine sau pe cei din jurul lui - de exemplu, nu invata doar cum se tine o lingurita, ci si cum se foloseste corect, fara a curge pe langa si a scapa mancarea din ea; nu invata doar sa vorbeasca, ci are ocazia sa deprinda corect limbajul si vorbirea.

Iar cu jocurile de imitatie de la Noriel, viata celui mic se va transforma total. Va putea, pentru cateva ore, sa fie om mare, asa cum isi doreste. Neaparat cei mari sa il trateze asemenea unui adult atunci cand foloseste un laptop de jucarie, un telefon care, la apasarea oricarui buton, scoate sunete amuzante sau cand cea mica isi face suvite exact ca mami. Nu te speria, produsele nu afecteaza in niciun fel!

Descopera importanta imitatiei si fii un exemplu bun de urmat pentru copilul tau. O mana de ajutor ti-o ofera si jucariile de imitatie de la Noriel!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel