Județul din România unde candidează doar bărbaţi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean

Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Şase candidaţi bărbaţi se luptă într-un județ din România pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Doi dintre aceştia sunt actuali reprezentanţi parlamentari ai judeţului. 

Este vorba despre Giurgiu. Conform Biroului Electoral Județean, în urma rămânerii definitive a candidaturilor depuse pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean şi consilieri judeţeni, 6 formaţiuni politice au rămas în cursă cu candidaţi proprii pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al CJ la alegerile locale din data de 9 iunie.

Marian Mina, de la PSD, profesor şi actual deputat social democrat pentru judeţul Giurgiu, Alexandru Ionuţ Ciprian, de profesie economist din partea USR, Iosif Dorin Cândea, economist, de la Alianţa pentru Unirea Românilor, Constantin Buduru, inginer, pensionar, de la Partidul Umanist Social Liberal, Sile Cobzaru, inginer, din partea Partidului Mişcarea Populară sunt candidaţii din judeţul Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al CJ.. Nu în ultimul rând, Toma Florin Petcu, inginer, actual senator liberal pentru judeţul Giurgiu, candidează din partea PNL .

De asemenea, PSD, USR, AUR, PUSL, PMP şi PNL au depus şi liste de candidaţi pentru consilieri judeţeni. Profesor, avocat, educator, inginer, mecanic de locomotivă, jurnalist, asistent medical, ghid turistic, medic veterinar, matematician, specialist în administraţie publică, tapiţer, zidar, silvicultor, curier se numără printre meseriile pe care le au candidaţii la funcţia de consilier judeţean.

În judeţul Giurgiu au fost amenajate 245 de secţii de votare. În judeţul Giurgiu sunt 213.199 de oameni cu drept de vot, dintre care 53.039 în municipiul Giurgiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel