EXCLUSIV  Județul în care „vremea tătucului a cam trecut“. Gheorghe Șoldan (PSD): Avem cei mai mulți copii cu părinți plecați la muncă în străinătate / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Gheorghe Șoldan, candidat PSD pentru Consiliul Județean Suceava, a fost invitat la interviurile DC News unde a vorbit despre problemele critice cu care se confruntă județul Suceava. 

Gheorghe Șoldan, contracandidatul lui Gheorghe Flutur la Consiliul Județean Suceava, consideră că actualul președinte al Consiliului nu și-a gestionat mandatele în mod eficient. Acesta speră că, anul acesta, sucevenii vor vota pe cineva care aduce o viziune nouă în gestionarea județului. 

„Cred că e un avantaj că sunt contracandidatul lui Gheorghe Flutur pentru că sunt un tânăr care își dorește să demonstreze ceva în politică. Am 33 de ani și, într-adevăr, mă lupt cu cineva care a îmbătrânit în politică și nu a îmbătrânit frumos, spunem noi la Suceava, fiindcă în urma dumnealui, după aproximativ 16 ani de administrație liberală la Suceava, avem probleme crunte ale județului. Sunt date și statistici care ne pot spune acest lucru.

E o luptă politică și cred că sucevenii, de data aceasta, vor vota omul care vrea să schimbe ceva în Suceava, fiindcă ce avea de demonstrat, a demonstrat în cei 16 ani. Nu cred că mai are nevoie de încă 4 ani.”, a spus Gheorghe Șoldan. 

2. -imagine fara descriere- (andi-cristea-si-gheorghe-soldan_16138200.jpg)

 

Probleme grave în județul Suceava

Gheorghe Șoldan a evidențiat problemele majore cu care se confruntă județul Suceava, atribuindu-le, în mare măsură, administrației liberale care a condus județul timp de 16 ani. 

„În momentul de față, avem câteva probleme grave ale județului Suceava și vă pot enumera câteva date oficiale, date crunte care rămân  în urma unei administrații liberale de 16 ani.

Suntem pe primul loc în România cu copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, suntem pe penultimul loc la nivel de salarii, suntem pe primul loc în Regiunea Nord-Est. sau chiar pe primul loc de la coadă, în România, cu localități care nu sunt racordate la apă potabilă, 56 la număr. Toate aceste date pot să continue.

Dacă ne referim fonduri europene, vorbim doar de instituția Consiliului Județean, ca și entitate, nu vorbim de celelalte instituții din subordinea Consiliului Județean, într-o statistică pe Uniunea Consiliilor Județene din România, județul Suceava ocupă ultimul loc.", a spus Gheorghe Șoldan.

 

„Vremea tătucului a cam trecut"

„Cred că cele mai grave probleme ale județului Suceava sunt lipsa locurilor de muncă bine plătite, faptul că mare parte din diaspora e plecată din Suceava, nu avem o infrastructură adecvată anului 2024 și toate acestea lasă în urmă datele și statisticile pe care le-am menționat mai devreme. 

Echipa social-democrată are un plan de dezvoltare la Suceava, pe patru ani, fiindcă vremea tătucului, vremea unui singur om a cam trecut. E nevoie de o echipă profesionistă, o echipă cu o viziune tânără, o echipă care își dorește să schimbe ceva în bine, în județul Suceava.", a spus Gheorghe Șoldan la interviurile DC News. 

 

Youtube video image

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel