Julie Andrews a dezvăluit că a avut nevoie de terapie după succesul filmului ''Mary Poppins''

Actriţa Julie Andrews a dezvăluit că a avut nevoie de terapie după debutul ei de succes din filmul ''Mary Poppins'', relatează vineri Press Association, scrie Agerpres.

Vedeta britanică a fost recompensată cu un premiu Oscar în 1965 pentru interpretarea personajului principal din "Mary Poppins".

Am păstrat multă vreme Oscarul în pod, pentru că m-am gândit că l-am primit ca un fel de 'bun venit la Hollywood' şi nu mă simţeam demnă de el, a relatat actriţa în vârstă de 83 de ani în cadrul emisiunii The Graham Norton Show.

Acel succes atât de mare şi atât de timpuriu m-a făcut să ajung la terapie şi consiliere psihologică, a spus ea.

Vedeta, celebră şi pentru rolul din pelicula The Sound of Music", a adăugat: Am aflat că trebuie s-o faci aşa cum trebuie şi să onorezi filmele pe care le faci. Este un dar imens, dar şi multă obligaţie".

Actriţa a declarat anterior că terapia mi-a salvat viaţa, într-un fel după ce a apelat la aceasta din motive personale şi pentru că a simţit că nu avea claritate.

Din păcate, m-am despărţit de primul soţ (Tony Walton), despărţirile sunt mereu inevitabile, iar căsătoria se încheiase şi capul meu era în dezordine şi plin de gunoaie, a spus ea.

Julie Andrews a recunoscut că a fost foarte norocoasă că nu a trăi evenimente neplăcute cu bărbaţii în timpul carierei sale. M-am căsătorit cu (regizorul) Blake Edwards la scurt timp după ce am ajuns la Hollywood şi acest lucru m-a protejat de încurcături, a spus ea.

Protagonista din "Mary Poppins" a fost recompensată cu un premiu special pentru realizări deosebite, ce i-a fost atribuit la începutul lunii septembrie la Festivalul de Film de la Veneţia. Julie Andrews a primit Leul de Aur pentru întreaga carieră şi a fost aplaudată de spectatorii prezenţi la Mostra 2019. "Încă mă minunez de faptul că eu am fost norocoasa fată invitată să interpreteze acele roluri minunate", a declarat vedeta britanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel