Jupiter în Gemeni, până în iunie 2025. Capcane pentru patru zodii

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Alexandru Păunescu, astrolog și psihanalist în formare, a fost invitat în cadrul interviurilor Astrosens, unde ne-a vorbit despre influența lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie.

Jupiter a intrat în Gemeni pe 26 mai 2024 și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Pe parcursul acestui tranzit, Jupiter va face o serie de careuri cu Saturn și Neptun din Pești.

Deci, planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea devine aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Trebuie să luăm în considerare și cealaltă parte, adică cea de schimbare a perspectivelor. Unul dintre aspectele fundamentale ale lui Jupiter în Gemeni este flexibilitatea minții.

Cele patru zodii care vor beneficia de acest tranzit sunt nativii Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Dar atenție! Jupiter este considerat Marele Benefic, însă ne mai și păcălește. Ne face să credem că se poate mai mult ca pe urmă să ne demonstreze că ne-am înșelat. Deci le recomandăm acestor nativi să caute întotdeauna un echilibru între ceea ce își doresc și ceea ce primesc. 

Astrologul Alexandru Păunescu ne-a oferit o perspectivă din punctul de vedere al psihanalizei pentru tranzitul lui Jupiter în Gemeni. Iată ce ne spune despre fiecare zodie/ascendent:

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter în Gemeni activează partea de comunicare și de schimburi. Ar putea apărea o problemă de confuzie. Credințele personale intră în conflict cu ceea ce se comunică. Aspectele care țin de autonomie, adică de cum te percepi pe tine însuți, vor fi tulburate de modul în care comunici. Va fi un conflict între aparență și esență. Acest tranzit încearcă să îți dezvolte niște abilități de comunicare care depășesc sfera cuvântului.

Taur/Ascendent în Taur

Putem vorbi despre modul în care se așează structurile psihice. Dat fiind că Jupiter ți-a părăsit semnul, resimți un abandon al părintelui bun. Poți simți o formă de angoasă în ceea ce privește sinele și modul în care te plasezi în realitate. Visele vor fi mai profunde și mai dese pentru tine. Apar tot felul de coincidențe și confirmări.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru tine, abundența este foarte aproape. Vei avea foarte multe resurse. Important este pentru ce scopuri alegi resursele, care pot fi considerate și o provocare. Tot ce trebuie să faci tu este să îți accepți și limitele. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel