Justin Bieber are COVID. Şi-a anulat deja două concerte

Justin Bieber a fost testat pozitiv cu COVID / Foto: Instagram
Justin Bieber a fost testat pozitiv cu COVID / Foto: Instagram

Justin Bieber a fost depistat pozitiv cu coronavirus, la o zi după ce și-a început turneul mondial la San Diego, a confirmat un reprezentant al muzicianului canadian într-un comunicat citat de New York Times.

Megastarul de origine canadiană a fost testat pozitiv cu coronavirus. Artistul mondial a dorit totuşi să-şi liniştească fanii printr-un comunicat, spunând că are simptome uşoare şi că se simte bine. „Justin este, desigur, extrem de dezamăgit, dar sănătatea și siguranța echipei și a fanilor săi este întotdeauna prioritatea lui numărul unu”, se spune în declarația de presă. Un reprezentant al muzicianului a refuzat să comenteze dacă și alți membri ai turneului au fost depistați pozitiv pentru coronavirus, dar declarația despre reprogramarea concertelor începe prin a preciza că a fost din depistat un focar de COVID în cadrul echipei. Turneul lui Bieber, preconizat a se desfășura în pe durata a 13 luni în mai multe țări și intitulat „Justice in Action, fusese amânat anterior din cauza pandemiei. Un spectacol de la T-Mobile Arena din Las Vegas, care era programat pentru duminică, a fost amânat pentru 28 iunie, De asemenea, concertul de la Gila River Arena din Glendale, Arizona, care ar fi trebuit să aibă loc marți, a fost mutat tot pentru sfârșitul lunii iunie. Surse apropiate cântăreţului spun că Justin va reveni curând pe scenă şi chiar este dispus să prelungească unele concerte cu câte jumătate de oră pentru a compensa absenţa din această perioadă.

Justin Bieber s-a luptat cu depresia până de curând

La sfârșitul anului 2021, Justin Bieber și-a anunțat fanii că suferă și i-a îndemnat să se roage pentru el. Acesta a mărturisit mai târziu că a avut probleme în viața personală şi că a fost dependent de antidepresive. Înainte de a se căsători cu Hailey Baldwin în anul 2018, Justin a trecut printr-o perioadă de abstinență, pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu, ceea ce a și făcut. „Vreau să vă țin la curent în speranța că momentele prin care trec vor rezona cu voi. Mă chinui mult. Mă simt super deconectat și ciudat. Întotdeauna îmi revin așa că nu îmi fac griji. Am vrut să iau legătura cu voi să vă rog să vă rugați pentru mine. Domnul este credincios și rugăciunile noastre chiar funcționează. Vă mulțumesc!”, mărturisea Justin Bieber cu doar câteva luni în urmă. 

Cea mai recentă postare, în urmă cu două zile, pe contul oficial de YouTube:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel