Justin Bieber, gazdă cu acte în regulă

Popstarul a semnat un contract care atestă faptul că orice persoană interesată de viața lui poate să-și petreacă timpul în vila acestuia din Los Angeles. Din momentul semnării acestui contract, „oaspetele” nu are voie să dea detalii despre viața artistului, precizează Le Figaro.

Autor: Cătălina Grigore

Dezgustat de toate articolele din media despre viața sa privată, Justin Bieber a găsit o soluție. El a încheiat un contract  care prevede că oricine poate să treacă pragul casei sale din Los Angeles. Astfel, oaspetele poate participa la diferite activități ale artistului care țin de viața lui privată. Ca primă condiție a contractului, oaspetele nu are voie să ofere niciun detaliu despre momentul sosirii în imobilul artistului.  În cazul în care acesta nu respectă politica de confidențialitate, el este nevoit să plătească gazdei cinci milioane de dolari.

Nicio persoană care locuiește cu Justin Bieber nu are dreptul de a folosi smartphone-urile pentru a face fotografii sau să scrie comentarii pe care să le distribuie pe Facebook, Twitter, Instagram şi alte reţele de socializare.

Contractul îl scuteşte pe artist de orice responsabilitate în cazul în care oaspetele este implicat în vreun accident. Cel din urmă trebuie să respecte promisiunea de a nu se angaja în nicio activitate care ar putea să-i pună viaţa în pericol.

Justin Bieber, obosit de minciunile răspândite în mass-media

Justin Bieber a fost în ultimele luni principalul subiect al ziarelor de scandal. Cel mai recent este cazul cu drogurile: o cantitate mică de marijuana a fost confiscată din autobuzul cântăreţului de către poliţia suedeză, în timpul unui concert la Stockholm. Înfuriat de faptul că este criticat în mod constant de presa anglo-saxonă, artistul pop a oferit explicaţii pe contul său de pe Instagram: „ sunt obosit de toate minciunile răspândite în mass-media! Eu sunt un om bun, cu inimă mare. Și cred că nu merit toate aceste critici din partea presei. Am muncit din greu pentru a ajunge aici. Nu este deloc ușor. Sunt om. Fac greșeli. Voi crește și mă voi îndrepta” scrie Justin Bieber, mulțumind fanilor pentru sprijinul lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel