Kadîrov își anunță dreptul de a candida la președinție în Rusia

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a subliniat că are dreptul să candideze la funcția de președinte în Rusia, dar nu va face niciodată asta.

 

Publicația Caucasian Knot a raportat că pe 3 septembrie, Ramzan Kadyrov a anunțat că a fost „prea mult” lider al Ceceniei și că este gata să demisioneze. Cu toate acestea, mai târziu, liderul Ceceniei a spus că nu are dreptul să-și părăsească postul fără să întrebe poporul și să ceară acordul președintelui Rusiei. Odată cu anunțul posibilei sale demisii, Ramzan Kadîrov a vrut să-și impulsioneze avansarea în carieră, dar fără a primi reacția așteptată la declarația sa, el a anunțat că intenționează să rămână în funcție, au remarcat analiștii.

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, a recent și că are dreptul de a candida la alegerile prezidențiale din Rusia, ca orice cetățean al țării, dar nu va face niciodată asta.

Ramzan Kadîrov și-a explicat refuzul de a candida pentru postul de lider al țării prin faptul că este practic imposibil să conduci țara după un „om înțelept și puternic” precum Vladimir Putin. Ramzan Kadyrov i-a urat președintelui rus să rămână în funcție pentru o perioadă lungă de timp și a promis că îl va ajuta foarte mult pe această cale.

În aprilie 2015, Ramzan Kadîrov a anunțat că, fiind „un infanterist al comandantului șef suprem”, era subordonat președintelui Putin și era gata să părăsească postul dacă este necesar. Declarațiile lui Ramzan Kadyrov despre posibila sa demisie sunt în mare măsură o cascadorie de PR, sugerează analiștii politici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel