Kadîrov și-ar fi îngropat de viu medicul personal

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ramzan Kadîrov și-ar fi îngropat de viu medicul personal, Elkhan Suleimanov.

Se spune că liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a îngropat de viu pe vicepremierul țării sale. Acest lucru este raportat de canalul rus Telegram „VChK-OGPU” (800.000 de abonați), citând surse familiare cu cazul, scrie ziarul Bild.

Elkhan Suleimanov, presupusul ucis, ar fi fost medicul personal al lui Kadîrov. Liderul cecen l-ar fi considerat pe Suleimanov responsabil de starea sa de sănătate tot mai deteriorată.

Au existat multe speculații cu privire la sănătatea lui Kadîrov, mai ales la începutul anului. Se îngrășase considerabil, părea foarte supraponderal și adesea nu își putea deschide ochii. Pe atunci se vorbea despre o posibilă problemă cu rinichii.

Kadîrov crede că ar fi fost otrăvit

Se spune că liderul cecen crede că a fost otrăvit! Adeptii lui sunt cei care i-ar fi sugerat acest lucru, relatează canalul Telegram. Medicul său personal i-a făcut anumite injecții, iar Kadîrov a crezut că din această cauză s-ar fi deteriorat starea de sănătate.

Drept urmare, Suleimanov a fost demis din funcția de viceprim-ministru în octombrie 2022. Declarația oficială de la acea vreme era că el și-a dat demisia „din proprie voință”. Se spune că nu a mai fost văzut de atunci. Se pare că a fost ucis cu brutalitate, îngropat de viu.

De atunci, nu a mai existat niciun semn de viață pe contul său de Instagram, extrem de activ până în toamna anului trecut.. 

Pe telegram se mai precizează că Ramzan Kadîrov a fost tratat în mod repetat pentru presupusa otrăvire.

Până acum nu a existat nicio confirmare a afirmațiilor. Dar adevărul este că liderul cecen este cunoscut pentru acțiunile sale brutale, lăudându-se cu tortura și uciderea homosexualilor în țara sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel