Kamala Harris, o nouă apariție pe coperta revistei Time. ”E momentul ei”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Kamala Harris, candidatul democrat la Casa Albă, prezentă pe coperta revistei Time, una dintre cele mai celebre din lume.

Vicepreședintele Kamala Harris, candidatul democrat la președinția SUA, va apărea pe coperta celebrei reviste Times, publicația evidențiind faptul că a venit ”momentul” politicianului în vârstă de 59 de ani, care a intrat în cursa pentru Casa Albă după ce președintele în funcție, Joe Biden, și-a anunțat retragerea, informează EFE, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, articolul principal al ediției din 28 august poartă numele ”O nouă prezentare a Kamalei Harris” și relatează sprijinul pe care aceasta l-a primit pe 6 august la mitingul electoral din Philadelphia, unde l-a prezentat pe Tim Walz, guvernatorul statului Minnesota, ca fiind candidatul la funcția de vicepreședinte.

De altfel, revista americană compară ”mulțimea exuberantă” din Philadelphia cu cea din primele zile ale lui Barack Obama, care a apărut și el pe copertă de mai multe ori, cea mai iconică fiind fotografia în care apare în culorile drapelului, privind în zare, în ultima ediție din 2008.

În articolul său despre vicepreședinta SUA, Time notează că ”Harris a realizat cea mai rapidă schimbare de percepție (a Partidului Democrat) din istoria politică modernă”, după ce președintele Joe Biden s-a retras din cursa electorală și i-a predat vicepreședintei sale ștafeta candidaturii la Casa Albă.

Campania lui Harris a strâns 200 de milioane de dolari în prima săptămână în ceea ce au fost, după propriile declarații, cele mai bune 24 de ore al oricărui candidat din istoria campaniei prezidențiale, iar peste 38.000 de persoane s-au înregistrat pe vote.org în următoarele 48 de ore după anunțul candidaturii sale.

Cu toate acestea, Time notează că ani de zile democrații au ”pus la îndoială” abilitățile politice ale Kamalei Harris,”experții i-au luat în râs discursul, iar sondajele sugerau o atractivitate limitată”. ”Performanța sa la primarele prezidențiale din 2020 a fost una rigidă, iar rolul său ca numărul doi al lui Biden nu a inspirat prea multă încredere”, subliniază articolul.

Strategia de campanie a taberei democrate a ales să o prezinte pe Kamala Harris ca fiind ”o fostă procuroare care concurează împotriva unui infractor condamnat, o avocată pentru dreptul la avort care luptă împotriva bărbatului care a ajutat la răsturnarea ”Roe v. Wade” (hotărârea care proteja avortul la nivel național), o democrată a generației următoare, care se luptă cu un republican de 78 de ani”.

Dar, așa cum subliniază revista Time, Kamala Harris va trebui să răspundă pentru moștenirea lui Joe Biden, din care fac parte inflația și criza la frontieră provocată de migrație, teme care, potrivit sondajelor, sunt cheie în alegerile prezidențiale din noiembrie.

Citește și: Kamala Harris și Donald Trump vor avea o dezbatere în 10 septembrie, la ABC

Kamala Harris, o ”invitată” pe coperta Time

Candidatul democrat la Casa Albă nu se află la prima apariție pe coperta revistei Time. Chiar la începutul acestei luni, la câteva zile după ce Joe Biden și-a anunțat retragerea din cursă, dar și susținerea pentru vicepreședintele său în această cursă, Kamala Harris era înfățișată în timp ce intra din partea stângă în cadrul de culoare roșie, asta în timp ce în dreapta se vedea piciorul lui Biden cum ieșea din cadru.

De altfel, Harris a apărut și în 2019 într-un portret fotografic, pe când era candidată la primarele democrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel