Kamala Harris, pe coperta Vogue în plină campanie prezidențială /foto

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Kamala Harris apare pe coperta noii ediții a revistei Vogue. Aceasta nu este prima dată când vicepreședinta Statelor Unite apare pe coperta renumitei publicații.

Vicepreședinta SUA și candidata Partidului Democrat, Kamala Harris, este prezentată în ediția recentă a revistei Vogue, fiind descrisă drept „candidata epocii noastre”. Fotografia realizată de Annie Leibovitz o înfățișează într-un costum sobru, într-un ton de profesionalism discret. Anna Wintour, redactorul-șef Vogue, nu și-a ascuns simpatia pentru Harris, iar acest număr special o portretizează ca o figură a modernității politice, potrivit AFP.

Articolul din revistă nu aduce noi dezvăluiri politice, dar subliniază poziția echilibrată a lui Harris în fața unor subiecte internaționale complexe, cum ar fi situația din Orientul Mijlociu. Ea și-a reafirmat sprijinul pentru dreptul Israelului la apărare și pentru autodeterminarea palestiniană, evitând să facă previziuni asupra evoluțiilor din regiune.

În 2021, când Harris a apărut prima dată pe coperta Vogue, ținuta ei casual, cu teniși Converse, a stârnit controverse, mulți considerând că imaginea nu reflecta prestigiul funcției de vicepreședinte. În noua sa apariție, Harris mizează pe o prezență mai formală, potrivită ambițiilor sale prezidențiale.

Harris își consolidează, de asemenea, sprijinul în rândul industriei de divertisment. Într-un episod recent al emisiunii prezentate de Oprah Winfrey, mai multe vedete de la Hollywood au susținut-o public, subliniind popularitatea de care se bucură în rândul personalităților culturale. Apariția sa în Vogue reflectă nu doar strategia sa de campanie, ci și maniera în care se prezintă ca o figură puternică, contemporană și influentă în politica americană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel