Kate Middleton, cu inima frântă după o ceartă cu Prințul William. "Nu suportă gândul că George suferă din cauza asta"

Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales
Captură de ecran / Foto: Video Youtube The Prince and Princess of Wales

Prințesa Kate Middleton are inima frântă după o ceartă cu Prințul William. 

Se pare că Kate Middleton are „inima frântă” după o presupusă ceartă cu Prințul William cu privire la viitoarea școlarizare a fiului lor, Prințul George. Se spune că soții au păreri diferite atunci când discută despre posibilitatea ca Prințul George să meargă la Eton College, la fel ca tatăl lui și unchiul său, Prințul Harry, scrie Mirror.

William, care are 41 de ani, împreună cu fratele său Harry, în vârstă de 39 de ani, au mers ambii la Eton College, marcând o schimbare față de tradiția regală anterioară de a învăța la Gordonstoun din Scoția. În timp ce William dorește ca George să le calce pe urme atunci când va fi major, Kate nu ar fi de acord cu această idee.

De ce Prințesa Kate Middleton nu este de acord cu această idee

O sursă apropiată Familiei Regale a dezvăluit că Prințesa Kate Middleton are rezerve puternice cu privire la trimiterea lui George la școala de elită pentru băieți. Acest lucru ar proveni din experiențele neplăcute pe care le-a avut Kate în trecut. Ea a fost „îngrozitor de hărțuită la primul ei internat”, a dezvăluit sursa. Kate „nu suportă gândul că George suferă din cauza asta”, mai susține sursa respectivă.

Educația timpurie a lui Kate a avut loc la Downe House, un internat de fete din Berkshire, pe care l-a „urât” atât de mult încât l-a părăsit la jumătatea perioadei. S-a transferat apoi la Marlborough College, un internat mixt din Wiltshire, unde și-a terminat studiile, relatează Mirror.

Anume la această școală ar vrea Kate să meargă George atunci când va crește. Sursa a subliniat: „Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, de rang superior, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia”.

Cuplul și-ar fi petrecut ore în șir „certându-se” dacă să-și trimită sau nu fiul la Eton College, a susținut o persoană din interior. „Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei în privința trimiterii lui, chiar dacă este tradiție”, a spus aceasta.

Decizia finală

Cu toate acestea, în cele din urmă se pare că ea „cedează în sfârșit” dorințelor Prințului William, iar el pare să fi „câștigat” în aceste discuții. Prințul de Wales a învățat la Eton College din 1995 până în 2000.

În mijlocul diagnosticului și tratamentului de cancer al Prințesei Kate Middleton de la Clinica din Londra, menținerea legăturii cu Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, ar fi fost crucială pentru ea. Se crede că prințesa în vârstă de 41 de ani a folosit FaceTime pentru a comunica cu micuții ei, în timp ce Prințul William avea grijă de ei la Adelaide Cottage din Windsor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel