Kate Middleton "devastată de comentariile făcute de Meghan Markle despre Prințesa Charlotte"

Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal
Foto: Instagram Sussex Royal / @cambrigeroyal

Kate Middleton ar fi "devastată" de unele comentarii făcute de Meghan Markle despre Prințesa Charlotte.

Meghan Markle ar fi făcut remarci „crude” despre Prințesa Charlotte care au făcut-o pe Prințesa Kate să plângă, adâncind și mai mult ruptura dintre cele două, potrivit unui expert regal. Se pare că la început Kate și Meghan au încercat să creeze o legătură, dar în timp nu prea le-a reușit. Primele probleme ar fi apărut încă de la pregătirea nunții lui Harry și Meghan din mai 2018. Ele s-ar fi contrazis din cauza rochiilor de domnișoară de onoare, Meghan afirmând mai târziu că Kate a făcut-o să plângă. Dar autorul Tom Bower susține că au mai fost și alte lacrimi vărsate. Se pare că Meghan ar fi comparat-o pe Charlotte cu fiica fostei sale prietene, Jessica Mulroney, Ivy, iar asta ar fi făcut-o pe Kate să plângă, scrie Mirror.

O persoană din interior a declarat pentru Daily Telegraph: „Ceea ce s-a întâmplat de fapt a fost că rochia nu i se potrivea fiicei de aproape trei ani a lui Kate de atunci... Kate tocmai dăduse naștere celui de-al treilea copil al ei, Prințul Louis, și se simțea destul de emoționată”.

Povestea spusă de Meghan Markle

Dar trei ani mai târziu, Meghan a prezentat partea ei a poveștii. Ea a spus: „Ea (Kate) a fost supărată de ceva, dar a păstrat asta și și-a cerut scuze. Și mi-a cumpărat flori. Cu câteva zile înainte de nuntă, a fost supărată de ceva legat de - da, problema era corectă - despre rochiile pe care le purtau fetele cu flori la nuntă și m-a făcut să plâng și mi-a rănit cu adevărat sentimentele.

Și m-am gândit, în contextul a tot ceea ce se petrecea în acele zile din apropierea nunții, că nu are sens să nu faci doar orice făceau toți ceilalți. Ar fi trebuit să fie un sprijin,știind ce se întâmplă cu tatăl meu. Nu a fost o confruntare și, de fapt, cred că este... Nu cred că este corect pentru ea să intre în detalii, pentru că și-a cerut scuze".

Prințul Harry a alimentat și mai mult focul când a scris despre incident în cartea sa de memorii - Spare. El și-a amintit cum Meghan a primit un mesaj de la Kate despre rochiile care trebuiau schimbate și a susținut că atunci când Meghan a răspuns, i-a spus lui Kate că Ajay, croitorul lor, se va îndrepta către Palatul Kensington.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel