Kate Middleton i-a făcut praf pe William și Charles. Detalii SURPRIZĂ: De ce nu are școală Regina Elisabeta

Foto: Instagram Royal Family
Foto: Instagram Royal Family

Ce note au obținut membrii Familiei Regale la examenele finale. Detalii surpriză despre Kate Middleton și Prințesa Diana.

Nu mai este un secret că membrii Familiei Regale sunt extrem de diferiți, de la pasiuni, până la plăcerea de a învăța. 

Spre exemplu, Kate Middleton și Prințesa Diana, două dintre personajele iubite ale Casei Regale și venite din exterior în Familie, au avut experiențe foarte diferite la examenele din liceu.

Ei bine, în ceea ce privește notele obținute la examenele finale, există o persoană care le-a obținut pe cele mai mari. 

Regina Elisabeta nu a mers la școală 

 

În Marea Britanie, elevii de liceu pot obține calificative în cadrul examenelor A-level, ce pot ajuta la intrarea la facultate. În acest sistem, elevii nu primesc note, ci calificative de la A la O, potrivit The Mirror.

Dintre toți, Regina Elisabeta a avut parte de o educație complet diferită, motiv pentru care ea nu a mers la școală și nu a dat examene la liceu, ci a învățat, în calitate de viitoare Regină, Constituția, în particular. 

Atunci când era copil, ea studia cu o guvernantă, dimineața de la ora 9.30 la 11. 

După ce tatăl ei a devenit Rege, Elisabeta s-a pregătit pentru viitorul său rol. A învățat istoria constituțională, predată chiar de către rectorul Eton, Henry Marten. 

Pentru că tatălui ei nu-i plăcea școala și mama sa nu a încurajat acest demers, Elisabeta nu a primit o educație formală. Potrivit apropiaților, Elisabeta e autodidactă și a învățat mai multe limbi străine. 

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, ea a studiat în Statele Unite ale Americii și a participat la examenele SAT, dar rezultatele ei nu au fost făcute publice. Ea a studiat la Universitatea Northwestern. 

Ce note au obținut Prințul William și Prințul Harry

William a început studiile la Eton College în 1995 și a dat examenele A-level în anul 2000. El a obținut calificativul A la geografie, B la artă și C la biologie.

Cu ajutorul acestor note, a intrat la Universitatea St. Andrews, din Scoția. El a studiat Istoria Artei înainte să se concentreze pe geografie. 

Înainte să meargă la facultate, Prințul William a luat pauză un an și a călătorit prin lume. Printre țările vizitate s-au numărat Chile, Kenya, Tanzania și Botswana. 

În schimb, Prințul Harry a obținut note mai mici. A primit calificativul B în artă și D la geografie. În timpul liceului, Harry a excelat la alte subiecte, în special sport. El a jucat rugby, cricket și polo.

La fel ca fratele său, Harry a călătorit un an după liceu, în Australia, Africa și Argentina. Harry a preferat să se alăture armatei în loc să meargă la facultate. 

Ce note a avut Prințul Charles

În copilărie și adolescență, Prințul Charles a urmat cursurile unei școli private stricte din Scoția. El a obținut cinci note de trecere la O-level (GSCE), nota B la istorie și nota C la franceză. 

El a studiat istoria la Universitatea Cambridge. 

În timp ce el a urmat o educație strictă, ca viitor Rege, cei trei frați ai săi, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward au obținut note mai mari. Mai exact, au luat nota A la engleză, istorie și politică.

Kate Middleton l-a făcut praf pe Prințul William

Kate Middleton este cea mai apreciată membră a Familiei Regale și se poate mândri cu notele pe care le-a obținut.

Ducesa de Cambridge a luat note mai mari la examene decât soțul ei. Kate a trecut unsprezece examene GCSE (examene obligatorii). În cadrul A-level, a luat nota A la matematică și artă și B la engleză. 

Ea a studiat la Universitatea St. Andrews, unde l-a cunoscut pe Prințul William. La fel ca soțul ei, Kate a călătorit un an înainte de facultate. Kate Middleton și Prințesa Diana au avut experiențe foarte diferite la examenele de liceu.

Ce note a luat Prințesa Diana

Deși a fost și va rămâne Prințesa Inimilor, Prințesa Diana a avut mari probleme cu școala.

Aceasta a dat examenele O-level de două ori și nu a obținut note de trecere.

Cu toate acestea, ea ar fi excelat la cursurile de comportament și eleganță, după ce a studiat la o școală formală din Elveția, iar asta s-a reflectat în comportamentul ei de-a lungul timpului.

Prințesele Beatrice și Eugenie, cele mai mari note din Familia Regală

Prințesa Eugenie a primit cele mai mari note la examenul A-level. A luat două note de A la artă și literatură britanică și B în istoria artei. 

Sora ei, Beatrice, a primit A la teatru și două note de B la istorie și teoria filmului. Eugenie a studiat literatură, istoria artei și politică în cadrul Universității Newcastle, citează catine.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel