Kate Spade, sinucidere. Soțul răstoarnă varianta surorii

cadavru
cadavru

Creatoarea de modă Kate Spade, care s-a sinucis marţi la domiciliul său din New York, suferea de mai mulţi ani de tulburări mintale, a declarat miercuri soţul său, care a asigurat însă că nimic nu lăsa să se întrevadă că va trece la fapte, relatează AFP. 

"Kate suferea de depresie şi angoasă de mai mulţi ani", scrie Andy Spade într-un text trimis ziarului New York Times, precizând că ea colabora îndeaproape cu medicii săi pentru a încerca să depăşească boala. 

Andy, care a creat în 1993 marca Kate Spade alături de cea care i-a devenit soţie, a precizat că stilista era în tratament cu antidepresive şi anxiolotice. "Nu exista niciun semn sau vreu avertisment că va face acest lucru", a asigurat Andy Spade referindu-se la sinuciderea soţiei sale la domiciliul lor din New York. 

"Este un adevărat şoc", a precizat el, "nimic din toate acestea nu i se potriveau". Andy Spade a contrazis astfel parţial declaraţiile surorii lui Kate Spade, Reta Saffo, care a declarat din Kansas City Star că sinuciderea lui Kate "nu era complet neaşteptată". 

Sora ei nu o vizita 

Reta Saffo a lăsat de asemenea să se înţeleagă că Kate Spade a refuzat orice tratament medical, preferând consumul de alcool şi droguri. Chestionat de New York Times, fratele lui Kate Spade, Earl Brosnahan, a declarat că Reta Saffo avea "contacte sporadice" cu sora ei şi că aceasta întrerupsese de ani de zile contactul cu rudele sale. 

Potrivit site-ului TMZ, citând surse ale poliţiei, Kate Spade a căzut în depresie în ultimele zile după plecare de acasă a soţului ei, care dorea să divorţeze. Andy Spade a confirmat că el şi soţia sa trăiau separat de zece luni, dar a precizat că "nu au vorbit niciodată de divorţ" şi că se vedeau zilnic. 

Reacţiile celebrităţilor după decesul creatoarei Kate Spade, care a murit la vârsta de 55 de ani, s-au înmulţit în presa internaţională începând de marţi seară. 

Reacții după moartea lui Spade 

Anna Wintour, redactor-şef al revistei americane Vogue, a dorit să salute talentul "unei femei autentice". "Kate Spade avea darul de invidiat de a înţelege exact ce voiau să poarte femeile din lumea întreagă", a declarat Anna Wintour într-un comunicat. 

Specialistă în accesorii, Kate Spade a devenit cunoscută mai întâi cu ajutorul unei linii de genţi şi poşete, care combină designul clasic cu elemente moderne. "Şi-a lansat brandul într-o epocă în care toată lumea credea că definiţia unei poşete era exclusiv europeană, promovată de case de modă foarte vechi. Şi atunci a intrat în scenă această tânără femeie profund americană, care a schimbat totul", a adăugat Anna Wintour, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel