Urmărește emisiunea live



Kelemen Hunor a găsit ”problema” Guvernului Orban

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, la Sfântu Gheorghe, că România se află într-o continuă criză politică din anul 2012.

„Criză politică e în România din 2012, de când a fost înlăturat guvernul Ungureanu, de atunci avem o criză politică. În opt ani de zile, am avut vreo 13-14 guverne. Nu poţi să guvernezi dacă există această permanentă schimbare, nu ai programe, nu poţi să pui în aplicare un program dacă permanent se schimbă. Este o improvizaţie totală permanentă şi de şase luni de zile e şi mai şi, fiindcă ăştia nici măcar nu au vrut să guverneze, au vrut doar să organizeze alegeri anticipate şi am spus că în jazz improvizaţia este baza, dar în politică improvizaţia este moartea.

(...) Asta este problema acestui guvern: nu a vrut să guverneze, a vrut să organizeze alegeri anticipate, nu a avut proiecte, viziune, program de guvernare. Când nu ai viziune, nu ai program de guvernare, nu ai proiecte, ce să pui în aplicare? Nu ai ce să pui în aplicare. Improvizezi. Se vede”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres, într-o conferinţă de presă organizată cu prilejul lansării candidaţilor UDMR Covasna la alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel