Kendrick Lamar, cap de afiș la show-ul din pauza Super Bowl. Rapperul înregistrează a doua prezență la eveniment

FOTO: USA TODAY NETWORK via Reuters
FOTO: USA TODAY NETWORK via Reuters

Rapperul Kendrick Lamar va susține principalul spectacol din pauza Super Bowl-ului de anul viitor, au anunțat duminică Liga Națională de Fotbal American (NFL) și Apple Music.

Spectacolul lui Kendrick Lamar din 2025 promite să fie un moment de referință, consolidându-i poziția de lider în industria muzicală, scrie BBC.

Acesta va fi cel de-al doilea concert susținut de artist în cadrul acestui eveniment prestigios, însă va fi pentru prima dată când va fi artistul principal al show-ului.

"Rap-ul continuă să fie cel mai influent gen muzical din prezent. Iar eu voi fi acolo să reamintesc lumii acest lucru," a declarat Lamar într-un comunicat de presă. "Au făcut alegerea corectă."

Super Bowl-ul va avea loc pe 9 februarie, în New Orleans, Louisiana.

Kendrick Lamar a urcat pe scena Super Bowl și în 2022, într-un spectacol memorabil alături de Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem și Mary J. Blige. Acest show a fost atât de apreciat, încât a câștigat premiul Emmy pentru „Cel mai bun spectacol de varietăți live”.

La doar 37 de ani, rapperul originar din Compton, California, a devenit cunoscut ca unul dintre cei mai creativi și influenți textieri din hip-hop. În 2018, a scris istorie devenind primul artist de hip-hop care a câștigat prestigiosul Premiu Pulitzer pentru muzică.

"Kendrick a demonstrat, în repetate rânduri, capacitatea sa unică de a crea momente care nu doar că rezonează, dar și redefinește și zguduie temeliile hip-hop-ului," a declarat Seth Dudowsky, șeful departamentului de muzică al NFL.

Pe lângă anunțul legat de Super Bowl, Lamar a fost în centrul atenției și în acest an din cauza unei dispute publice cu rapperul canadian Drake, cei doi lansând mai multe piese în care s-au atacat reciproc. Două dintre aceste piese, printre care "Like That" cu Future și Metro Boomin și "Not Like Us" semnată de Lamar, au devenit hituri de succes.

De-a lungul anilor, show-ul din pauza Super Bowl a fost onorat de nume mari precum Rihanna, Usher, Beyoncé, The Rolling Stones și Bruce Springsteen. Super Bowl-ul este cel mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite, atrăgând zeci de milioane de telespectatori și fiind difuzat în întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel