Kim Kardashian a primit un bărbat celebru de Ziua Îndrăgostiților. Oricine ar fi invidios

Kim Kardashian s-a trezit de Ziua Îndrăgostiților cu un bărbat celebru în sufragerie, altul decât iubitul ei, Kanye West. Saxofonistul Kenny G, celebru pentru interpretarea baladelor de dragoste, a fost plătit zdravăn să vină să-i cânte vedetei americane la ea acasă.

Kim Kardashian a fost extrem de încântată să se trezească la prima oră, de Valentines Day, cu saxofonistul Kenny G cântând o baladă de dragoste chiar în sufrageria ei, într-o mare de trandafiri. Rapper-ul Kanye West (41 de ani) a vrut astfel să-și surprindă iubita și chiar a reușit, chiar dacă prețul plătit a fost pe măsura gestului extravagant.

Kenny G a interpretat „Over The Rainbow” pentru Kim Kardashian

 
Legendă a jazz-ului, Kenny G a interpretat în sufrageria vedetei melodia „Over The Rainbow”. Decorul a fost pregătit în detaliu: mobila a fost înlăturată complet, iar în fiecare vază era așezat câte un singur trandafir. „Mare lucru, Kenny G se află la mine în sufragerie! Valentines Day fericit!”, a scris vedeta lângă clipul video pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.
 
Kim Kardashian și Kanye West locuiesc într-o vilă cochetă din Hidden Hills, California. Diva americană și familia ei sunt răsfățatele audienței din SUA. Reality-show-ul în care familia Kardashian își expune toată viața este urmărit de sute de milioane de oameni. Doar pe Instagram, Kim a adunat peste 127 de milioane de urmăritori.
(w670)
(w670)
(w670)
(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel