EXCLUSIV  Klaus Iohannis a ajuns din prieten ”FRAUDATOR” pentru USR. Cătălin Drulă: A fost o ȚEAPĂ pentru întreaga Românie. A păcălit

Foto: Facebook Klaus Iohannis
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Cătălin Drulă a vorbit despre Klaus Iohannis, în direct la DC NEWS și DC NEWS TV.

"O să ne luptăm în anii care urmează să convingem cât mai mulți cetățeni, pentru că e politică și e un joc de lumini și umbre. Avem la cârma statului un mare fraudator, cum îi spun eu, pe Klaus Iohannis", a declarat Cătălin Drulă în emisiunea ”Ce se întâmplă?” a lui Răzvan Dumitrescu de la DC NEWS și DC NEWS TV.

"Dar cum a ajuns unul dintre prieteni fraudator?", l-a întrerupt Răzvan Dumitrescu.

"Nu știu dacă am fost prieteni vreodată. Am fost unul dintre, cel puțin ca cetățean înainte de politică, în 2014, când m-am dus cu entuziasm, ca un cetățean privat, să observ alegerile într-o comună din sudul țării, ca să nu câștige PSD și să apărăm voturile opțiunii care părea democratică. A fost o țeapă pentru întreaga Românie, indiferent de preferințele politice ale oricărui cetățean. Pentru că acest om și-a construit o întreagă carieră, șapte ani de președinție, pe un mesaj anti-PSD, PSD este răul absolut, ciuma roșie, eu mă opun și sunt aici.

Ce vedem acum, această mare coaliție este, de fapt, renunțarea la cortina de fum între aceste două partide", a continuat Cătălin Drulă.

Ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să se schimbe? "A păcălit un segment important de societate"

"Dar ce l-a determinat pe Iohannis să fie mai întâi împotriva ”ciumei roșii” și să strângă foarte multă lume alături de el și acum să meargă pe chestiunea asta? Ce credeți că l-a determinat? Adică ce are de câștigat și ce are de pierdut din chestia asta?", a întrebat Răzvan Dumitrescu.

"Eu cred că oportunismul politic! A păcălit un segment important de societate, România urbanului mare, urbanului mijlociu, mai pro-European, mai mordenizatoare, demonizând cealaltă opțiune și prezentându-se în opoziție. Când, de fapt, sunt două fețe ale aceleiași monede! Acum, ce vedem prin Guvernul PSD - PNL - UDMR, este renunțarea la măști, sistemul e la putere! Eu cred că o fraudă de asemenea proporții, în care obții voturi în numele a ceva și apoi acționezi politic complet diferit, nu s-a mai întâmplat în politica românească după Revoluție", a completat Drulă. 

 

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel