Klaus Iohannis a semnat decretele pentru numirea noilor miniştri ai Muncii şi Familiei

Administraţia Prezidenţială
Administraţia Prezidenţială

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele prin care Natalia Intotero şi Simona Bucura-Oprescu au fost numite în funcţiile de ministru al Familiei, respectiv al Muncii. 

"Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 iulie 2023, următoarele decrete:

Decret prin care se numește în funcția de membru al Guvernului doamna Simona Bucura-Oprescu, ministrul muncii și solidarității sociale;

Decret prin care se numește în funcția de membru al Guvernului doamna Natalia-Elena Intotero, ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 14:00, la Palatul Cotroceni", transmite Administraţia Prezidenţială. 

Cele două posturi din Guvern au rămas vacante după ce Marius Budăi şi Gabriela Firea au demisionat, ca urmare a scandalului iscat de ancheta în cazul azilelor groazei din Ilfov. 

"Cred că demisiile politice au fost suficiente, pentru moment. Este important să se găsească persoanele care s-au făcut efectiv vinovate de grozăviile descoperite. Pe de altă parte, sigur că cele două portofolii așteaptă noi titulari. Premierul m-a informat despre intenția de a propune două persoane și, probabil, miercuri deja vor depune jurământul", a declarat Klaus Iohannis de la Bruxelles, unde a participat la summit-ul UE-CELAC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel