Klaus Iohannis lovește dur PNL și spulberă speranțele liberalilor

Preşedintele Klaus Iohannis a spus duminică seara, în discuțiile pe care le-a purtat cu manifestanţii din Piaţa Universităţii, că în acest moment nu înclină foarte mult spre soluţia alegerilor anticipate, întrucât nu ar rezolva problema. Asta în contextul în care liderii PNL militează vehement pentru organizarea cât mai rapidă a anticipatelor.

Klaus Iohannis a mers duminică seara în Piaţa Universităţii, unde se aflau peste o mie de protestatari: "M-aţi chemat, am venit", le-a spus președintele manifestanților, care scandau ”vrem dreptate, nu anticipate”.

"Domnule preşedinte, vreţi anticipate? Noi nu vrem anticipate, pentru că în Parlament vor ajunge aceleaşi partide", i s-a adresat un manifestant lui Klaus Iohannis.

Preşedintele a replicat că nici el nu ar opta în acest moment pentru organizarea de alegeri legislative înainte de termen: "Eu nu înclin acum foate mult spre anticipate, nu rezolvă problema", a spus Iohannis, răspunsul său fiind urmat de scandări ale manifestanţilor.

"Vrem dreptate, nu anticipate!", au continuat oamenii.

Soluţia anticipatelor a fost intens susţinută de PNL şi a fost discutată inclusiv la consultările cu partidele parlamentare, care au avut loc joi şi vineri, la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel