EXCLUSIV  Klaus Iohannis nu are notă de trecere din partea cetățenilor. Care cred românii că a fost marea greșeală a lui Iohannis în 10 ani de mandat (Video)

DC News a făcut un reportaj cu ajutorul jurnalistei noastre, Dana Mihai, care a intervievat mai mulți bucureșteni în legătură cu cele două mandate ale lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis este actualul președinte al României și ultimul său mandat se apropie de final. În luna septembrie, mandatul președintelui se va sfârși, iar curiozitatea noastră a fost de a afla cum văd cetățenii români activitatea lui Klaus Iohannis după cei 10 ani de președinte al României.

Notele nu au fost foarte mari, iar motivele sunt foarte diverse. Cu toate acestea, mulți cetățeni au criticat faptul că liderul de stat nu a comunicat mai mult cu cetățenii României.

„Că n-a comunicat cu populația. El zice că a făcut treabă pe unde a fost (se referă la deplasările în afara țării), dar noi nu avem de unde ști. Faptele nu s-au văzut. Mutulică, așa. Nota 6 îi dau pentru că l-am votat de două ori și am făcut o mare greșeală”, a spus o femeie.

„Lipsa de comunicare. Cu indulgență, nota 5 îi dau, nu a meritat mai mult”, a mai spus cineva.

„Că nu a comunicat cu populația, nota 0”, a mai transmis o persoană din București.

Youtube video image

„Că ne-a arătat așa cu degetul (mimează cu arătătorul). Este sub orice limită, limita inferioară. Nu merită limită, doar ne-a necăjit”, a mai precizat altă femeie în vârstă.

„Că a luat 6 case și nu ne-a spus cum a făcut rost de bani. Că ar fi trebui să se pună în locul altor profesori care nu au putut ajunge la nivelul pe care îl invocă Iohannis. Nu știu, eu i-aș da insuficient, sau suficient ca să nu fi vorbit în necunoștință de cauză”, a spus un tânăr, pentru DC News.

„Neimplicarea în acest conflict dintre partide. Mi s-a părut că el a cules roadele. I-aș da nota 6 pentru cele două mandate, ca să fie notă de trecere”, a mai spus altcineva.

„El trebuia să stea cuminte acolo, la Sibiu, să-și vadă de casele lui și să ne lase în pace. Pentru primul mandat îi dau nota 3 pentru că ieșea în parc și „plăcuțele suedeze” erau opțiunea lui. Să nu-i dorim și noi „plăcuțe suedeze”. Pentru al doilea mandat îi dau un 5 pentru că s-a plimbat și ne-a reprezentat în toată lumea”, a încheiat o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel