EXCLUSIV  Klaus Iohannis tocmai ce a pierdut a doua casă, în instanță: Îi ia și banii încasați de la Raiffeisen. Breaking news la Miercurea Neagră

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Breaking News la emisiunea Miercurea Neagră, de la DC News TV!

Jurnalista Diana Tache a dezvăluit o informație de ultim moment, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră, de la DC News TV, alături de analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice.

Instanța a hotărât definitiv! Klaus Iohannis a pierdut a doua casă!

”S-a judecat recursul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe povestea cu casele. Și decizia este că se respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta reclamantă Bașta Rodica, care e împreună cu familia Iohannis. Practic, ÎCCJ a respins recursul lui Baștea și se poate trece la executare! Practic, a pierdut definitiv a doua casă! Îi ia și casa, și banii! Se confirmă teza domnului Ciuvică! Este important să subliniem: A spus, domnul Ciuvică, că până astăzi influența domnului Iohannis a fost la cote bune, iar de astăzi gata!”, a spus Diana Tache.

”Casa o pierduse deja de ani de zile, din 2017, dar au făcut recurs. Atunci, Carmen Iohannis era într-o asociere cu niște americani, pe nume Bașta. Și au făcut tot felul de suprarecursuri, supracasație până acum. Dar decizia este decizie încă din 2017”, a spus Mugur Ciuvică.

”Și îi ia casa domnului Iohannis?”, a întrebat Bogdan Chirieac.

”Practic, s-a confirmat! Îi ia casa și banii, respectiv chiria pe care a încasat-o de la Raiffeisen”, a spus Diana Tache.

”Da, chiria pe care a încasat-o de la Raiffaisen niște ani de zile, pentru că după ce a venit sentința nu a mai luat, dar este vorba despre anii de dinainte”, a spus Mugur Ciuvică.

”Este vorba despre spațiul închiriat de către bancă”, a intervenit Diana Tache.

Ce sumă va trebui să o returneze familia Iohannis

”Pot fi câteva sute de mii de euro...”, a replicat Bogdan Chirieac.

”Sunt 260.000 de euro”, a spus Diana Tache.

”Împărțit la doi... deci 130.000 de euro”, a spus Bogdan Chirieac.

”Am vaga impresie că va plăti familia Bașta întreaga sumă”, a spus Mugur Ciuvică.

”Informația este bună. De aia o fi plecat în America (n.red. Klaus Iohannis, vizită la New York)?”, a spus Bogdan Chirieac.

”Dar dincolo de asta, cum foarte corect se spunea, influența se terminaseu, vorba domnului Băsescu, însă campania electorală a fost confiscată de dorința domnului Iohannis de a conduce și lista PNL de la București. După ce a condus România două mandate, vrea să conducă și o listă (n. red de candidați la parlamentare de la PNL), unde? Pe București!”, a mai spus Diana Tache.

Vedeți emisiunea integrală aici:

Youtube video image

Amintim faptul că președintele Klaus Iohannis, la începutul mandatului său, a făcut niște afirmații care au uimit pe toată lumea cu privire la originea banilor pe care i-a avut la achiziționarea celor 6 imobile.

”Ghinion”

Fiind întrebat de un jurnalist cum și-a cumpărat cele 6 case trecute în declarația de avere, Klaus Iohannis a răspuns ”din banii mei, facuți din muncă cinstită”. ”Ați fost profesor”, a venit raspunsul moderatorului, care a sublinit salariile mici din sistemul de învățământ din România.

”Oamenii aceia care sunt profesori, învățători, educatori, cred că se întreabă, uitându-se la dumneavoastră: Domnule, eu de ce nu am reușit, de ce n-am reușit ca prin muncă cinstită, ca domnul Iohannis, să am șase case?”, a insistat jurnalistul. ”Ghinion”, a răspuns Klaus Iohannis, adaugând apoi ”Ghinion pentru mine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel