Kvitova - Bertens, FINALĂ Madrid. Meci de aproape trei ore

kvitova
kvitova

Jucătoarea cehă Petra Kvitova (28 de ani, 10 WTA) a cucerit în această seară titlul de la Madrid după o finală absolut superbă cu olandeza Kiki Bertens (26 de ani, 20 WTA). 

Jucătoarea din Cehia s-a impus în trei seturi echilibrate, scor 7-6 (6), 4-6, 6-3 după două ore și 54 de minute de joc.

Primul set, întins pe durata a oră și 16 minute, a fost unul extrem de disputat, cele două jucătoare realizând câte un break de fiecare. Soarta primei manșe a fost decisă în tie-break, unde Kvitova s-a impus cu 8-6, informează GSP.

Bertens nu a predat armele și a continuat să etaleze același tenis impresionant arătat pe toată durata săptămânii, când a învins nume grele precum Wozniacki, Sharapova sau Garcia. Olandeza a făcut un break în game-ul 7, suficient cât să-i asigure adjudecarea setului secund, 6-4 după 43 de minute.

Setul decisiv s-a desfășurat sub aceeași notă echilibrată. Kvitova a făcut break prima, s-a distanțat la 4-2, dar Bertens și-a luat imediat break-ul înapoi. Totuși, jucătoarea cehă a fost mai puternică în finalul meciului, a câștigat un game extrem de disputat pe serviciul lui Bertens și a închis apoi meciul fără nicio problemă, mai scrie sursa citată

Kvitova își încununează sezonul solid cu cel mai important titlu al anului. În 2018, cehoaica s-a mai impus la Sankt Petersburg, Doha și Praga, iar cu trofeul de la Madrid ajunge la cota 4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel