L-ați văzut pe Toby? Stăpâna cățelului pune la bătaie 1.000 de euro dacă îl găsiți

O cititoare DC News ne-a cerut ajutorul.

Și-a pierdut cățelul și, chiar dacă a trecut mult timp de atunci, speră să-l găsească.

Pe 30 aprilie 2024, în jurul orei 8:00 dimineața, din satul Sorești, din comuna Zărnești, județul Buzău, a dispărut Toby. Cățelul a fost furat, spun stăpânii lui. Incidentul s-a petrecut extrem de rapid, în doar 5-8 minute, lăsând familia tristă și fără niciun indiciu clar despre soarta cățelului lor.

2. -imagine fara descriere- (caine-pierdut-soresti_93393800.jpg)

Toby nu este doar un câine obișnuit; el are semne distinctive care îl fac ușor de recunoscut: o pată neagră vizibilă pe spate și pe unul dintre picioare, capul de culoare albă și o pată de păr maro lângă unul dintre ochi. În plus, Toby este microcipat și sterilizat, ceea ce face posibilă identificarea lui prin scanare, dacă va fi găsit. Aceste informații sunt esențiale în speranța de a-l recupera pe Toby cât mai repede.

Viorel Petruța, stăpâna lui Toby, a lansat un apel emoționant către comunitate și publicul larg, implorând ajutor pentru a-și recupera prietenul patruped. Familia a anunțat că oferă o recompensă de 1.000 de euro și un cadou surpriză oricărei persoane care poate furniza informații ce duc direct la găsirea lui Toby. Mesajul este simplu și puternic: „Toby este numele meu, ajutați-mă să ajung acasă, la familia mea!”

3. -imagine fara descriere- (caine-2_28211200.jpg)

Cei care l-au cunoscut pe Toby știu cât de mult înseamnă acest câine pentru familia Petruței. Toby a fost alături de ei în momentele grele, dar și în cele de bucurie, iar dispariția lui a lăsat un gol imens. În ciuda eforturilor depuse până acum, căutările nu au avut încă succes, iar familia se bazează pe solidaritatea comunității pentru a-l aduce înapoi acasă.

Familia își pune toată speranța în puterea comunității și în empatia oamenilor. Stăpâna crede că cineva, undeva, a văzut sau știe ceva care ar putea conduce la recuperarea lui Toby.

„Orice informație, oricât de mică sau nesemnificativă ar părea, ne-ar putea aduce mai aproape de a-l găsi pe Toby”, ne-a spus Viorel Petruța.

4. -imagine fara descriere- (caine-pierdut_25717500.jpg)

„Suntem dispuși să plătim pentru orice informație care ne poate duce la el. Recompensa de 1.000 de euro și cadoul surpriză sunt doar un mic gest comparativ cu bucuria pe care o vom simți când Toby va fi din nou acasă”, ne-a mai zis stăpâna.

5. -imagine fara descriere- (catel-5_86530100.jpg)

Pentru a facilita comunicarea și a încuraja pe oricine să vină cu informații, familia a pus la dispoziție două numere de telefon unde pot fi contactați non-stop: 0040745034346 și 0034618674885. Familia asigură pe oricine că toate informațiile vor fi tratate cu maximă confidențialitate și seriozitate.

6. -imagine fara descriere- (catel_70317900.jpg)

Dispariția lui Toby nu este doar o pierdere pentru familia implicată, ci și un apel la vigilență pentru întreaga comunitate. Cazurile de furt de animale de companie sunt din ce în ce mai frecvente, iar acest incident subliniază necesitatea unei atenții sporite și a unei comunități unite.

7. -imagine fara descriere- (catel-6_90435700.jpg)

Toby are nevoie de ajutorul nostru pentru a se întoarce acasă. Familia este dispusă să facă tot ce este necesar pentru a-și recupera cățelul iubit. Solidaritatea și ajutorul oamenilor din Sorești sunt cruciale în acest moment. Toby trebuie să se întoarcă acasă, iar împreună putem face acest lucru posibil. Dacă aveți informații, vă rugăm să nu ezitați să contactați familia. Orice mic gest poate face o mare diferență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel