La 69 de ani, un severinean are 18 dosare penale pentru conducere fără permis într-un singur an

control
control

Un severinean de 69 de ani a reuşit performanţa ca pe numele său să fie întocmite nu mai puţin de 18 dosare penale pentru conducere fără permis în ultimele 12 luni.

În luna august 2010,  C. Petre a fost depistat de poliţia rutieră conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii i-au întocmit atunci primul dosar penal. Bărbatul nu a putut însă să stea departe de volanul autoturismului său, aşa că în numai unan  de zile a mai strâns alte 17 dosare penale întocmite de poliţia rutieră din mai multe judeţe.

Cel de-al 18-lea dosar penal pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul suspendat a fost întocmit marţi, 16 august, de poliţiştii din Orşova-Mehedinţi. C. Petre a fost oprit pe raza oraşului Orşova pentru o verificare de rutină, având în vedere că poliţiştii au observat că acesta transporta pepeni.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul a mai săvârşit în perioada august2010 - august 2011 alte 17 fapte de acest gen. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de condcuere a unui autovehicul pe drumruile publice având suspendată exercitarea dreptului de conducere, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, inspectorul Nicolae Lohon pentru newsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel