La adăpostul Odăi, interzis publicului. Explicație halucinantă- VIDEO

Fundația Vier Pfoten a publicat, pe pagina de Facebook, o situație scandaloasă. Cetățenii, care vor să adopte un câine de la Adăpostul public Odăi, nu au dreptul să intre în adăpost și să-și aleagă un câine. Pentru a intra în adăpost este nevoie de o aprobare de la directorul Poliției Locale Sector 1, Andrei Mihail. 

"Cetățenii care doresc să adopte un câine din Adăpostul public Odăi, al Primăriei Sectorului 1, au interdicție totală de acces în adăpost, iar câinii nu pot fi aleși decât prin intermediul medicului veterinar, potrivit unei filmări cu camera ascunsă care a parvenit recent Fundației VIER PFOTEN", scrie Fundația, pe Facebook.

Adăpostul este păzit de agenți ai Poliției, care susțin că accesul poate fi obținut numai printr-o aprobare specială de la Andrei Mihail, așa cum dovedește și filmarea realizată de o persoană care a vrut să adopte un câine. Mai mult, potrivit sursei menționate, "cine vrea să adopte nu poate să-și aleagă câinele, ci trebuie să ceară medicului veterinar să-i aducă unul din adăpost, furnizând indicații despre cum ar trebui să arate animalul dorit".

În plus, "adopția este gratuită doar în primele 10 zile ale lunii. După data de 11 a lunii, trebuie plătită o taxă de adopție de 150 de lei".

Vier Pfoten menționează că "Interzicerea totală a accesului într-un adăpost finanțat din bani publici nu are nici o explicație oficială. În trecut, adăpostul Odăi a fost de mai multe ori subiectul unor scandaluri legate de modul în care sunt îngrijite animalele și de lipsa totală de transparență a activităților din interior".

Vezi aici filmarea trimisă Fundației, care a fost realizată în 4 octombrie 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel