La cât se ridică datoriile lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a spus la cât se ridică banii pe care ar trebui să-i plătească Dinamo.

„Pot spune care sunt sumele cerute, nu neapărat că au legătura cu realitatea. E vorba de 8.000.080 de euro. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creanță și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici.

Nu e niciun secret că am avut discuții cu cel puțin patru potențiali investitori. Activul Dinamo nu este unul foarte important. Nu mă refer la valoarea jucătorilor, deși nici aceea nu este foarte mare pentru că sunt jucători tineri. În momentul în care cineva întreabă valoarea pe care trebuie să o plătească se uită, evident, și către ce cumpără.

Cumpără doar ideea de Dinamo sau cumpără și anumite active? Noi suntem în stadiu de inventariere acum, pe care urmează să finalizăm chiar astăzi. După evaluare vom ști exact care este valoarea care se poate vinde alături de ceea ce înseamnă drepturile nepatrimoniale privind Dinamo”, a spus Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo1948, potrivit Digisport.ro.

Steliano Filip (Dinamo) - Nu vreau să vorbesc despre retrogradare, vreau să ne batem acolo sus

Jucătorul echipei de fotbal Dinamo, Steliano Filip, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu vrea să ia în calcul o eventuală retrogradare a formaţiei sale la finalul acestui sezon al Ligii I şi că speră ca gruparea bucureşteană să primească cât mai curând acceptul de a face transferuri pentru a se putea lupta pentru primele locuri în clasament.

"Suntem un grup unit, un grup puternic, cred că am demonstrat asta de la începutul campionatului, chiar dacă au fost fluctuaţii, pentru că avem un lot foarte tânăr. De la începutul campionatului nu ne dădea nimeni nicio şansă şi după două etape eram acolo sus. Pe noi ne ambiţionează şi trebuie să vorbim pe teren, să demonstrăm acolo. Cred că ne-ar mai trebui trei-patru jucători cu experienţă. Nu vreau să vorbesc despre retrogradare, suntem la începutul campionatului şi îmi doresc să se ridice interdicţia transferurilor, să facem nişte transferuri şi să ne batem acolo sus", a declarat Filip.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel