La Galați, asfalt pe DN26, între Măstăcani și Brănești

Președintele Consiliului județean Galați a anunțat o nouă investiție de infrastructură rutieră, respectiv asfaltarea  DN26, între Măstăcani și Brănești.

"În urma solicitărilor pe care le-am transmis către Ministerul Transporturilor şi CNAIR de a se interveni cât mai repede pe DN26, pe porțiunea dintre Măstăcani și Brănești, care era extrem de degradată pe mai mulți kilometri, cei de la Drumuri Naționale au demarat o amplă lucrare de refacere a infrastructurii rutiere", precizează președintele PSD al Cj Galați.

"După ce au intervenit pe porțiunile cu cedări în fundație, zilele acestea au început și asfaltarea drumului (două straturi), pe o lungime de aproape 7 kilometri.

Am fost personal la Măstăcani, alături de primarul localității, Ilie Dănuț, pentru a discuta față în față cu cei responsabili, inclusiv cu directorul secției Drumuri Naționale Galați, Tudor Luciano.

Asfaltarea ar trebui să se termine până la sfârșitul acestei săptămâni, însă acest lucru depinde și de condițiile meteo.

Colaborăm strâns cu responsabilii din minister, de la CNAIR şi de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Buzău pentru a reface și asfalta și alte tronsoane de drum național din județul Galați. Astfel, luna viitoare se vor face asfaltări pe DN25, între Ivești și Umbrărești, și pe DN24D, de la ieșirea din Cuca și până la Băleni", mai precizează liderul Consiliului Județean".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel